Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADNJA ŠKOLA

Ministar Fuchs otvorio četiri nove područne škole

fuchs
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/4
09.09.2011.
u 14:27

Nemamo goleme prirodne resurse, ali imamo ljude koju su naš nacionalni kapital, izjavio je ministar Radovan Fuchs.

VIROVITICA – U samo nekoliko sati boravka na području Virovitičko-podravske županije ministar Radovan Fuchs danas je u društvu župana Tomislava Tolušića i saborskog zastupnika Josipa Đakića svečano pustio u rad čak četiri novosagrađene škole; u Orešcu, Lozanu, Starom Gracu i Grabrovnici, za koje je potrošeno oko 3,5 milijuna kuna. Odbacio je sumnje da se to čini zbog izbora.

– Nismo mi zemlja nekakvih golemih prirodnih resursa, da imamo bogatstva  i nešto. Ali, imamo ljude. I za zemlju naše veličine, ako u svijetu globalizacije želimo zauzeti mjesto koje nam pripada, onda su naši nacionalni resursi i naš kapital – znanje i ljudi. Pogotovo ovi mladi ljudi – rekao je ministar Fuchs ističući Virovitičko-podravsku županiju kao primjer, jer je u posljednjih pet godina sagradila čak 20 novih škola i školskih dvorana u vrijednosti većoj od 45 milijuna kuna. Ministar Fuchs potvrdio je da je Vlada RH u posljednjih šest godina za gradnju škola u Hrvatskoj iz proračuna osigurala više od 4,5 milijardi kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

DR
drug
15:01 09.09.2011.

Ministar Fuck... Kao Alan Ford

BZ
Branko Zajec
15:18 09.09.2011.

Čeka li ministra otkaz,obzirom da se \"upleo Kosorici u posao\" ?

VI
vidimškoj
15:28 09.09.2011.

09.09.2011. u 15:18h bzajec je napisao/la: Čeka li ministra otkaz,obzirom da se \"upleo Kosorici u posao\" ? ++++++ danas je kod pedikera i nalaganom tretmanu u sauni inaće neda Bog da bi ona to zaobišla.A još jušer stigao novi brošš :::::::::vrpca sa nožicama (škarama).......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije