Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR GOSPODARSTVA

Tomislav Ćorić o aferi Janaf: 'Viđao sam se s Kovačevićem i dolazio u njegov klub'

Tomislav Čorić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.09.2020.
u 17:27

Dodao je da ga je zadnji put vidio prije par tjedana.

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić izjavio je u utorak kako će se javni natječaj za mjesto predsjednika Uprave JANAF-a provesti čim to bude moguće, a potvrdio je da je nekoliko navrata bio gost u "klubu" Dragana Kovačevića, osumnjičenog u aferi JANAF.

"S obzirom na statutarne odredbe društva JANAF d.d., potrebno je imenovati osobu koja će biti obnašatelj dužnosti do izbora novog predsjednika uprave putem javnog natječaja", rekao je Ćorić novinarima uoči užeg kabineta Vlade.

Dodao je kako će se javni natječaj provesti "čim to bude moguće".

Novinari su ministra pitali i je li ikada bio gost u takozvanom "klubu" Dragana Kovačevića, osumnjičenog u aferi JANAF.

"Gospodina Kovačevića znam od 2013. godine, prije svega po ekonomskim pitanjima u toj fazi, a onda nakon toga s obzirom na činjenicu da sam bio resorni ministar u njegovom resoru, družili smo se čitav niz puta, u nekoliko navrata sam bio i gost u njegovom klubu", kazao je Ćorić.

Afera Janaf: Uhićenje Dragana Kovačevića

Tomislav Čorić
1/5

Dodao je da ga je zadnji put vidio prije par tjedana.

Kako prenose mediji, "klub" u  Slovenskoj ulici u Zagrebu prostor je, u vlasništvu Kovačevićeve tvrtke, u kojem je on priređivao druženja za gospodarstvenike, osobe iz javnog života i dužnosnike najvišeg ranga. 

Komentara 20

JU
Judita
17:47 22.09.2020.

A najbolje da ministar gospodarstva i održivog razvoja nikad nije bio u društvu direktora Janafa , kao da ste toplu vodu otkrili. To bi bilo u rangu kao da Milanović ne poznaje nikoga iz Ureda predsjednika....

Avatar Dipsy
Dipsy
17:52 22.09.2020.

Sad već tražite dlaku u jajetu, pustite ljude da rade svoj posao.

HS
hren_sos
17:49 22.09.2020.

Ne dirajte nam Čorića! Ako je netko zaista kvalitetan i stručan , onda je to on, u njemu vidim veliki potencijal za budućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije