Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA JANAF

Ministar Ćorić i dalje suzdržan: 'Propitkivati tko je što jeo ispod svake je razine'

Zagreb: U NSK održana posljednja sjednica Vlade RH prije parlamentarnih izbora
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
28.09.2020.
u 10:47

Nije znao reći ni je li Nadzorni odbor Janafa raskinuo ugovor s Kovačevićem, ali je istaknuo kako je Janaf 2018. i 2019. godine ostvario odlične rezultate.

Tomislav Ćorić danas je novinarima odbijao odgovarati na pitanja o aktualnoj aferi Janaf i Draganu Kovačeviću. Naime, ministar gospodarstva i održivog razvoja na većinu je pitanja rekao kako ''nema komentara''. 

– Ako bude potrebno, nadležnim institucijama objasnit ću svaki detalj iz svakog dana svoga funkcioniranja – rekao je Ćorić te naglasio kako treba propitkivati svaki sustav. 

– Treba propitivati svaki sustav. Ako postoji sumnja na korupciju, svi trebaju djelovati, ali propitkivati tko je što jeo ispod svake je razine – rekao je. 

Ćorić je sugerirao što bi javnost trebalo zanimati.

– Hrvatsku javnost treba zanimati funkcioniranje ministarstva gospodarstva, treba propitivati ponašanje na svim razinama i uspješnost politika. Ali detalji o kojima se posljednjih deset dana razgovara ispod svake su razine – rekao je ministar.

Dodao je još da on i ministar Aladrović nisu kumovi.

Nije znao reći ni je li Nadzorni odbor Janafa raskinuo ugovor s Kovačevićem, ali je istaknuo kako je Janaf 2018. i 2019. godine ostvario odlične rezultate.

Komentara 18

YO
youme123456
10:49 28.09.2020.

banda bi htjela da ih se ništa ne pita dok oni uživaju u ukradenome

NE
nemanatrag
10:57 28.09.2020.

Ćoriću kad ide slijedeća pošiljka hrvatske nafte na preradu u Mađarsku?

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
11:58 28.09.2020.

Interesantno - HDZ senddvičari nisu skočili na ovaj tekst da brane ministra Ćorića, kako skoče na tekst gdje treba braniti Anemičnog. Izgleda da su ga se odrekli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije