Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAS TURIZMA
Povratak na članak

Ministar Cappelli: 'Ključ svega je otvaranje granica'

"Čuo sam se s dubrovačkim gradonačelnikom i danas oko inicijative da se krene s bukiranjem u Luksemburgu s 1. lipnja, i da se epidemiolozi već sutra dogovore oko detalja prihvata tih letova iz Luksemburga i još neki zemalja gdje postoji interes", otkrio je ministar.

Komentari 2

KO
Kokoiduhovi
09:11 20.05.2020.

Pa nije samo to; a autobusni promet? U turističkim središtima, primjerice u Poreču, viđamo svakodnevno desetine autobusa punih stranih turista. Sada očito ne smiju biti puni, jer je na snazi preporuke (!!??) stožera o distanci?? Također izleti i razgledavanja tih stranih gostiju autobusima nisu mogući, jer je na snazi Preporuke o distanci?? Ne mogu koristiti usluge domaćih prijevoznika, jer je na snazi Preporuka....A nema zakona o tome, nema propisa koji zabranjuje, Ali ima kontrola i kazni?! Pa fakat smo uređena zemlja!

VL
RE
realisticki
13:17 20.05.2020.

Ministar Cappelli, da bi zadržao ministarsku fotelj i spasio HDZ-ov proračun, postao uvoznik corona virusa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.