Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI PRVOG APRILA
Povratak na članak

VIDEO Ministar Božinović upozorio građane: 'Neka humor ostane smiješan'

Pogotovo bih se osvrnuo na humor koji kruži po društvenim mrežama i koji u ovim danima služi kao lijek. Stvarno ima dobrih štoseva na račun cijele ove situacije, kazao je ministar.

Komentari 5

BO
bolonjez
15:53 31.03.2020.

Brine me ravnodušnost građana prema ovom gorucem problemu,svi misle kako njih uzvišene bolest nece dostici

VL
Avatar Dipsy
Dipsy
15:57 31.03.2020.

Kapa do poda ministru, nije se lako boriti s ljudima koji imaju milijun svojih teorija za vjera, a pogotovo s oporbom koja izuzetno otežava, umjesto da pomogne

VL
Avatar Šipo
Šipo
15:54 31.03.2020.

Neće se tako smijati kad završe u bolnici! Baš takve karma uvijek stigne

VL
DU
dundo1
01:55 01.04.2020.

Da božinoviču ,neka humor ostane humor,pa ču ja cijeli dan gledati i slušati samo vas i ove spodobe iza vas.A da,i čitati SD,čije "novinare"su neki"doktori"pustili na zarazni odjel bolnice.Stvarno bude "humora",nema kaj.

VL
MR
MrGrickle
15:28 31.03.2020.

Dakle čuli ste. Izvolite se smijat. To je naredba!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.