Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legićima napravio stožer

Ministar Božinović oduševljen radom dječaka Dominika pa mu poslao poklon

Foto: PP splitsko-dalmatinska
29.03.2020.
u 13:28

Mama Nikolina u telefonskom razgovoru rekla je kako je Dominik oduševljen poklonima, te je odmah isprobao kapu.

U očima djece svijet je uvijek ljepši, ali i iskreniji, a njihova igra i mašta nema granica. Dječak Dominik iz Podstrane je upotrijebio svoju mašu i Lego kockice kako bi prikazao rad Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Puno je tu super junaka, policijskih vozila i dobrih upozorenja. Svaka čast!  

Dominik je uložio trud i napravio rad koji je oduševio podpredsjednika Vlade RH, ministra unutarnjih poslova i predsjednika nacionalnog Stožera civilne zaštite RH Davora Božinovića, koji mu je poslao i dar, policijsku kapu uz vrećicu policijskih suvenira.

Poklon ministra Davora Božinovića uručio je načelnik Druge policijske postaje Ante Balov, te prenio ministrove pozdrave Dominiku i njegovoj obitelji.

Mama Nikolina u telefonskom razgovoru rekla je kako je Dominik oduševljen poklonima, te je odmah isprobao kapu. Sve ih je pozdravio i zahvalio od srca dok se u svom domu zajedno sa svojom obitelji čuva od virusa i bolesti .

Splitski policajci zahvaljuju svima koji se pridržavaju Odluka i uputa Stožera civilne zaštite jer na taj način čuvate sebe i druge, priopćila je PP splitsko-dalmatinska.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
densokubura
13:31 29.03.2020.

uvlačite malu djecu kao kolinda kak vas nije sram ? a onda još napadate pernara da je gimnazijalcima od 17 godina pričao nešto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije