Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNIN

Ministar Banožić i admiral Hranj dodijelili poticajne mjere pripadnicima HV-a

Predsjednik Milanović i ministar Banožić u Kninu na dodjeli crvenih beretki
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/2
04.08.2021.
u 19:40

Među nagrađenima generalima i časnicima bio je i general Mladen Fuzul koji je istakao zadovoljstvo dodjelom odlikovanja i podsjetio na uspjehe hrvatske vojske u oslobađanju Knina u operaciji Oluja

U sklopu svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja na platou ispred Kninske tvrđave održana je svečana dodjela poticajnih mjera ministra obrane Maria Banožića i načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga admirala Roberta Hranja, pripadnicima Hrvatske vojske.

Među nagrađenima generalima i časnicima bio je i general Mladen Fuzul koji je istakao zadovoljstvo dodjelom odlikovanja i podsjetio na uspjehe hrvatske vojske u oslobađanju Knina u operaciji Oluja. Na kninskoj tvrđavi su mnogobrojni časnici hrvatske vojske, ali i HVO-a.  Većina sugovornika je istakla kako se emocije vraćaju i danas, te da su se cijeli rat pripremali za akciju Oluju koja je oslobodila Hrvatsku.

 

Mario Banožić ministar obrane je nakon odlikovanja časnika rekao kako svi hrvatski branitelji mogli svjedočiti kako je pobijeđena politika koja je nanijela zlo hrvatskom narodu.

- Ova kninska tvrđava štiti oduvijek hrvatski narod. Vi branitelji ste najviše doprinijeli sigurnosti koju hrvatsku narod ima u svim nedaćama, s koja se dokazala još od prije 26 godina - rekao je Banožić na svečanosti dodjele medalja.

Ključne riječi

Komentara 1

HP
hrvoje.petro
00:55 05.08.2021.

Propalitet i podkapacitirana budala propali lovočuvari sramota a ne ministar fuj sram me ota za morh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije