Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečano u Opatiji

Mimohod branitelja u sjećanje na veliku pobjedu i poginule suborce

oluja (1)
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
05.08.2012.
u 12:45

Na opatijskom pristaništu u 8 sati uz postroj ratnih zastava posrojbi iz Primorsko goranske županije Duško Jeličić-Dule položio je vijenac u more za sve poginule branitelje Domovinskog rata.

Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 17. obljetnica Oluje danas su u Opatiji i Lovranu, treći put zaredom, obilježeni svečanim mimohodom branitelja Domovinskog rata.

Na opatijskom pristaništu u 8 sati uz postroj ratnih zastava posrojbi iz Primorsko goranske županije Duško Jeličić-Dule položio je vijenac u more za sve poginule branitelje Domovinskog rata, a sat vremena kasnije krenuo je defile od hotela Ambasador središnjom opatijskom ulicom do Slatine gdje su branitelji na jarbol podigli hrvatsku zastavu i odali počast svim poginulim braniteljima. U mimohodu branitelji su prošli i Lovranom gdje je na spomenik poginulim suborcima položen vijenac.

Uz branitelje u svečanom mimohodu sudjelovali su gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, načelnici Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage, predstavnici policije, članovi udruga proizašlih iz Domovisnkog rata, časnici i ostali gosti.

>>Milanović: Naš rat bio je pravedan, no treba priznati i srpske žrtve

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije