Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u washingtonu

Mimica s Vučićem o "suradnji okrenutoj budućnosti"

'12.01.2012., Zadar - Gradjani Zadra imali su priliku poslusati predavanje o Europskoj uniji na kojem su izlagali Neven Mimica, Ingrid Anticevic Marinovic i Nikola Turcinov. Photo: Filip Brala/PIXSELL
Filip Brala/PIXSELL
08.12.2012.
u 11:37

Sastanak je bio posvećen nastojanju da se istraže temelji za uspostavu pragmatične suradnje okrenute budućnosti, na obostranu korist, poručili su iz Vlade.

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Neven Mimica i prvi potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Srbije Aleksandar Vučić sastali su se jučer u Washingtonu, izvijestili su iz Vlade.

– U svjetlu razvoja zbivanja u hrvatsko - srbijanskim odnosima konstatirali su razlike u stajalištima o nedavnoj prošlosti. Sastanak je bio posvećen nastojanju da se istraže temelji za uspostavu pragmatične suradnje okrenute budućnosti, na obostranu korist – istaknuli su u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
14:37 08.12.2012.

da se mene pita ja bi --uzido--Kineski Zid --prema Srbiji....to je Zlocinacka Zemlja i kriminalna Zemlja....

Avatar MENSA
MENSA
14:42 08.12.2012.

Nema tu neke posebne mudrost! Pa svi znamo kako "stvari" stvari sa Srbima ! Oni su od civilizacijske "normale" i neophodne katarze udaljeni još uvijek nekoliko tisuća......svjetlosnih godina. Uostalom , sa narodom i državom koji za predsjednika imaju četničkog vojvodudu treba postupati otprilike kao i sa zaraženima od opakih i smrtonosnih virusa......dakle oprezno, sa zaštitnom odjećom i naravno, sa što veće ......udaljenosti!

OB
-obrisani-
13:37 08.12.2012.

8.12.2012. u 12:19h yututu je napisao/la: Šta je sa kažnjavanjem "nedostupnih" srpskih zločinačkih bandita ? _______________________________________________________________ Od toga nikada nista biti nece. Zlocini nad Hrvatima se nikada nisu ni sankcionirali.Niti u drugom svijetskom ratu koje su pocinili partizani i cetnici,nitii nakon tog rata isto kao i u domovinskom ratu. Tko je odgovarao za zlocine u Yugoslaviji?Hrvatska ne zeli ni cuti za cetnicke i komunisticke zlocine.Boljkovac se nije smio niti ispitati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije