Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KĆI AUTOKRATA
Povratak na članak

Miloševićeva kći nakon 18 godina šutnje: Nikad se neću vratiti u Srbiju

Marija Milošević žali za godinama provedenim u glavnom gradu Srbije i smatra da je njezin otac umro pod sumnjivim okolnostima.

Komentari 6

IM
Immanuell
09:33 19.03.2019.

Nakon smrti takvih roditelja ispaštaju samo njihova djeca, ako su normalna. Sjećam se da je njegov sin bio strah i trepet Srbije gdje god se pojavio dok je tata držao zemlju u šahu. Ne postoji drugi način, već samo onaj na koji je on proživio život. Njegova kći ovdje samo izražava svoju maštu, ali on je bio takav kakav je bio, vlastohlepiv, autokrat s diktatorskim karakteristikama osobnosti, sklon petljanju s krim podzemljem, naručivanju atentata....... Da nije, ostao bi kako ona kaže u CG i bili bi svi sretni danas........ Ostala je stigma na nju, gdje god se pojavi i treba se predstaviti, bit će kćerka Slobodana Miloševića koga rijedak slučaj netko pamti po ičemu dobrome....... Brat je ionako moron ogrezao u kriminalu, sumnjam u njegovu savjest i ima li je uopće. Koliko djeca ispaštaju govori slučaj Mladićeve kćeri koja je izvršila samoubojstvo kad je potvrđeno na koji je način rat vodio njezin tata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.