Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komemoracija za civilne žrtve
Povratak na članak

Milošević u Gruborima: Važno je da mržnja prestane i ne prenosi se na nove generacije

Milošević je naglasio da sam oprost nije legitimacija zločina niti znači zaborav, već znači "da smo se odlučili za budućnost i nadu"

Komentari 4

GL
Glavica
20:19 25.08.2021.

Koliko je hrvata ubijeno u zadnjih 100 godina po naredbi Beograda i srbijanske crkve

VL
GL
Glavica
20:16 25.08.2021.

Srbi su poceli mrznju 91 srbi mrze hrvate vec dugo godina

VL
OC
OCB
07:07 15.09.2021.

Mržnja ne može prestati doklegod vučić i onaj njegov panj vulin, huškaju srbe protiv hrvata muslimana i crnogoraca. Mržnja leži u srbijanskom vodstvu i neće prestati dok se ti debili ne maknu sa dasaka teatra. vučić se stalno služi starimm političkim trikom, da odvrati pozornost sa gorućeg državnog problema, huškajući stanovništvo, ali i iseljeništvo protiv RH. I... nikako ne mogu njegovo ime napisati velikim slovom.

VL
ŽE
Željkarlo
22:09 26.08.2021.

Zar nije sramotno razgovarati o obnovi zaseoka kojeg nema više od 25 godina, a ljudi u Petrinji i okolici dočekuju zimu u kontejnerima bez osnovnih uvjeta za život???? Dajte se zbrojite!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.