1 22°C
 • ivin12345:

  gospodine milosevicu cestitam vam na iskrenosti ...potpuna je istina da vodstvo sdssovaca odgaja mlade u mrznji prema hrvatima ...pa imaju se na koga ugledati...vas veliki vodja za hrvatsku veli da je zemlja a ne drzava mrznje...to je govor mrznje i ... prikaži još! kazneno djelo....tko uci mlade da ne ustanu na noge dok odzvanja hrvatska himna....itd

 • Avatar Otroviks
  Otroviks:

  Dragi naši susjedi, a još draže susjede s one strane Dunava i njihovi sunarodnjaci i sunarodnjakinje s ove strane Dunava. Ne obazirite se na češće ili rjeđe prosipanje žući i bjesne pjene prema vama od strane internet "domoljuba" sa njihovih ... prikaži još!h 50 i kusur profila svaki. Ne obazirite se ni na povremene šamare i bubotke od istih kad im se podigne hrabrost i samopouzdanje nakon popijenih nekoliko gajbi pivkana, litri žeste neke, i 10tak naviše litara vina. Oni vas zapravo jako v o l e. Da vole!! Mnogo više vole, od nas ostalih, koji moramo raditi pa nemamo vremena bjesniti, a internet nam služi za posao, gledanje filmova. crtića, pornića. Da vas nema oni bi jadni izgubili smisao svog posojanja i opstanka, jer o drugom osim vama i nogometnoj reprezentaciji ne znaju reći ništa, a niti u velikoj većini slučajeva znaju bilo što raditi. A i dobro im dođete kao jedni od krivaca za sve njihove promašaje u životu, od toga da ih cure nogiraju jer ih nisu u stanju spolno zadovoljit, do doga da nisu uspjeli završit više od 2 razreda srednje. Zato dragi Srbi i puno, puno, puno,,,,,,,,,, a baš ful puno draže Srpkinje, živi, zdravi i veseli bili još tisuć ljeta, a onda ponovo.

 • transdanubier:

  druže miloševiću, pa zašto odgajate svoje mlade zadojene mržnjom na nacionalnoj osnovi?! zašto im ne govorite da je hrvatska i njihova domovina i da ju moraju poštivati?!

Još iz rubrike Vijesti

Boris Johnson
SAT OTKUCAVA

Johnson Tusku poslao pismo sa svojom vizijom brexita: Želi izbaciti 'backstop' iz sporazuma

Neven Mimica
SUSPENDIRANA DIPLOMATKINJA

Mimica o Mađarević: Prestanak rada u mom kabinetu nije imao veze s iznošenjem stavova

Izvanredni prijevoz motora iz Ruske nuklerane elektrane na remont u Karolovac
DOŠAO IZ RUSIJE

VIDEO Motor težak 84 tone specijalnim prijevozom prebacuju u Karlovac