Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Pupovac:

'Nismo razgovarali s HDZ-om. Marić nema političko iskustvo'

Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
10.06.2016.
u 19:40

"Ministar Marić je čovjek sa solidnom reputacijom u svijetu financija i poslovanja, ali bez političkog iskustva"

Milorad Pupovac, saborski zastupnik SDSS-a, rekao je večeras za Dnevnik Nove TV da je imenovanje Zdravka Marića za novog mandatara pritisak na postojećeg premijera Tihomira Oreškovića.

– Ministar Marić je čovjek sa solidnom reputacijom u svijetu financija i poslovanja, ali bez političkog iskustva – rekao je Pupovac.

Pupovac je rekao da s HDZ-om nisu razgovarali o većini, pogotovo ne na način kako to objavljuju mediji, te da im nitko ništa nije nudio. 

– Hrvatska se nalazi pred ogromnim izazovom i svatko tko preuzima teret, bilo da formira novu Vladu, bilo da ide na izbore, mora donositi vrlo odgovorne odluke. Mi zastupnici SDSS-a i manjina i jedan broj drugih partnera smo potpuno svjesni toga, kao i činjenice da većina građana želi nove izbore – rekao je Pupovac. Na pitanje je li bliži izborima od preslagivanja, rekao je da su bliži javnom mnijenju.

Na pitanje bi li podršku uvjetovali izbacivanjem ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, odgovorio je da je Hrvatskoj potreban novi početak. 

– Može li novo preslagivanje donijeti novi početak, to ne znamo, ali sačekat ćemo i vidjeti kako će to izgledati. Mislimo da je Hrvatskoj potreban istinski novi početak koji će smiriti narod, obnoviti povjerenje i dati priliku da politika počne ponovno djelovati – rekao je Pupovac.

>> 'Povucite Karamarka da Vlada nastavi dalje raditi'

>> Završio sastanak predsjednice s Oreškovićem na Pantovčaku

Komentara 17

DU
Deleted user
20:36 10.06.2016.

Jadna je drzava gdje manjine odlucuju o sastavu vlade......a pogoto ako je rijec o manjini koja nas je pet godina terorizirala

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:01 10.06.2016.

Pupovac domoljub.

Avatar Retardo
Retardo
19:59 10.06.2016.

Na eventualnim novim izborima pobjeđuje nova srpska stranka na čelu s Ljubojevićem i Milakovićem, a Pupovac se onda može zaposliti kao savjetnik za likvidacije sjekirom u sekti Bože Braunsberger Petrova kad ovaj konačno naredi kolektivni suicid svojih sljedbenika. Dakle, Pupy, ne sraćkaj, dobit ćeš 20 kuna i imaš dizati ručicu sa svim prstićima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije