Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pale

Milorad Dodik otvorio studentski dom nazvan po Radovanu Karadžiću

Milorad Dodik
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
20.03.2016.
u 15:27

Milorad Dodik je naglasio kako je ideja o nazivu studentskog doma podrška Karadžiću pred presudu 24. ožujka na Haškom sudu za genocid i druge zločine.

Predsjednik Republike srpske Milorad Dodik danas je na Palama otvorio studentski dom nazvan po ratnom zločincu i haškom optuženiku Radovanu Karadžiću. Među brojnim uzvanicima  bile su supruga i kći Radovana Karadžića. U ovom studentskom domu bit će smješteni studenti iz Istočnog Sarajeva.

Milorad Dodik je naglasio  kako je ideja o nazivu studentskog doma podrška Karadžiću pred presudu 24. ožujka na Haškom sudu  za genocid i druge zločine, piše Klixba.

"Ovim potezom dajemo podršku čovjeku koji je stavio svoj potpis na gradnju Fakulteta u Istočnom Sarajevu, nadamo se da će proces presude biti zadovoljavajući. Drago mi je što su njegova supruga i kći s nama jer on to zaslužuje. Mnogi su osporovali gradnju ovoga Studentskog doma, ali smo uprskos zlim jezicima ustrajali u svojoj namjeri. Dom smo uspjeli završiti uprkos teškim uvjetima, a posvećen je čovjeku koji je postavio temelje Republike srpske. Ovo je za nas stratešksa institucija, gdje će se studenti educirati i pomoći u političkom smislu za dobrobit naše Republike“, rekao je Dodik.

>> Šešelj: Imam saznanja da će mi biti izrečena kazna od 25 godina zatvora

 

Komentara 52

BJ
Bjelovar112
15:39 20.03.2016.

Bravo milorade dobro ste napravili znat će EU to cijenit

PO
poirot
09:01 21.03.2016.

Veći progon i etničko čišćenje je sproveo Tuđman pa nema u Hr distanciranja od njegovih zločina.

Avatar 7Sisak6
7Sisak6
19:51 20.03.2016.

hahaha mogli su ga nazvati doktor dabić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije