Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŽA VEL. ORIJENTA HRVATSKE

Odvjetnik Miljević priznao da je mason i otkrio da među njima ima i političara

Veljko Miljević
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
20.02.2020.
u 20:55

Nakon navodnog reketarenje Nikice Grabrića, otkrilo se kako je mason i glavni državni odvjetnik zbog čega je on podnio i ostavku

Ugledni odvjetnik Veljko Miljević otkrio je da je i on mason i to u loži Velikog Orijenta Hrvatske.  

- Ja sam, imam pravo odgovoriti na to da jesam. I to je s određenog stajališta točno - kazao je vrhunski odvjetnik za Vijesti.hr na pitanje je li slobodni zidar. 

Kako je kazao, među masonima prevladavaju ljudi iz privatnog ili miješanog sektora, no ipak otkriva i da ima i političara. 

- Više je onih bivših nego onih aktualnih - kaže Miljević i kaže da među masonima ima političara na "srednje visokim i visokim pozicijama". 

Video: Butković o otkriću da je Dražen Jelenić član masonske lože

Komentara 51

Avatar comandante
comandante
21:06 20.02.2020.

prepuni dobrih namjera, humanitarci.... a rade i okupljaju se tajno

ZO
zokanabelom
21:26 20.02.2020.

Kažu da se učlanjuju u masone kako bi postali bolji ljudi. Djeluju li nekome pokojni Hanžeković, Gabrić, Jelenić i ovaj lik kao dobri ljudi, ili kako rijetko viđena g***a?

MA
madaaaa
22:10 20.02.2020.

kolindin mentor je bio hanžeković kralj ovrha mason 33 stupnja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije