Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI HDZ-OVAC

Milinović: Neću biti na listi HDZ-a, s Domovinskim pokretom bilo koketiranja

Gospić: Milinović na konferenciji Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
11.06.2020.
u 17:23

Kazao je i da će politička utakmica na izborima biti vrlo teška, pogotovo za HDZ

Neću biti na listi HDZ-a. Prije dva tri tjedna sam rekao da me nacionalna politika ne zanima. Nemam ama baš nikakve ambicije što s tiče nacionalne razine. I ja čujem te spekulacije da bi mogao biti nezavisni kandiat na listi HDZ-a, to su samo spekulacije, niti sam dobio takvu ponudu, niti sam se nudio - poručio je ličko-senjski župan i donedavni HDZ-ovac Darko Milinović.

Gostujući u Newsroomu, kazao je i da će politička utakmica na izborima biti vrlo teška, pogotovo za HDZ, a otkrio je i da je bilo koketiranja s Domovinskim pokretom, ali nikakvih ozbiljnih dogovora. 

- Sve moje ambicije su vezane za iduće lokalne izbore i ja se pripremam za lokalne izbore - rekao je i spomenuo da je s respektabilnim ljudima iz Ličko-senjske županije razgovarao o osnivanju demokršćanske opcije koja bi djelovala isključivo u granicama županije.

 

>> VIDEO Andrej Plenković i Davor Bernardić najizgledniji kandidati za hrvatskog premijera

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:53 11.06.2020.

Kad je muka ajde Juka,kad hebeju Juku nezoveju. Bravo Dado!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije