Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučeljavanje

Milinović: Karamarko će proći kao Ivić Pašalić 2002. godine

'17.05.2012., Zagreb - Suceljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a. Milan Kujundzic, Darko Milinovic, Domagoj Ivan Milosevic.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
17.05.2012.
u 20:58

Svi bi sad bili istinski Tuđmani, no J. Kosor i Karamarko to ne mogu biti jer su provodili detuđmanizaciju, smatra Kujundžić

Završno, treće sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a, u organizaciji Večernjeg lista, Media servisa i 24sata TV-a, odnosilo se na prezentaciju programa trojice kandidata – Milana Kujundžića, Darka Milinovića i Domagoja Ivana Miloševića. Preostali, predsjednica Jadranka Kosor i Tomislav Karamarko, očekivano, izbjegli su i ovu prigodu da se pred medijima sučele s “izazivačima”. Razlog je to što su trojica kandidata i ovaj put prosula prilično gorkih riječi o J. Kosor i posebno protiv Karamarka.

Maske su pale

– Maske su pale, izaslanici su časni ljudi i neće glasati za J. Kosor i Karamarka koji se ne žele sučeljavati – reagirao je Kujundžić.

– Zašto je Karamarko izdao Tuđmana, HDZ, bio je prvi obavještajac, a nije spriječio kriminal u HAC-u, niti bi Sanader mogao to raditi što je radio da je Karamarko radio dobro svoj posao – ustvrdio je Milinović.

Kujundžić je kazao kako bi svi od kandidata sada bili istinski Tuđmani, no J. Kosor i Karamarko to ne mogu “jer su provodili detuđmanizaciju”. Hrvatskoj, međutim ne treba novi Tuđman, a čast mi je da je obitelj Tuđman meni dala moralnu, ne interesnu potporu, dodao je.

Sve su to spinovi

– Neće pobijediti, on sve bazira na moći koju ima u medijima, gdje gura svoje spinove – kaže Kujundžić opet o Karamarku.

– Potpore su legalne, no proći će kao Ivić Pašalić 2002. – morao je ponoviti Milinović.

– Ne može pobijediti – dodao je – pogotovu ne u 2. krugu. Dobit će 0 bodova jer nema koalicijskog potencijala – smatra.

Za Miloševića su neke Karamarkove izjave u kampanji (Zabranio bih partizansko kolo u Kumrovcu) bile necivilizacijske, a stavovi neprimjereni trenutku.

Opširniji izvještaj s posljednjeg sučeljavanja kandidata za čelno mjesto HDZ-a pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak!

Komentara 65

Avatar puky
puky
22:45 17.05.2012.

legice - jel ideš na sabor ?

ŠI
šifra2
21:16 17.05.2012.

Kujunžić i Prgomet za novi uzlet HDZ-a , Karamarko za još jedno stavljanje na optuženičku klupu!

NI
Nibru
23:18 17.05.2012.

Ili B kao bukvici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije