Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelj motora

Milinović izletio sa staze na Grobniku i slomio kost: 'Išao sam 190-200 na sat...'

Darko Milinović
Foto: Privatni album
1/3
08.06.2018.
u 19:02

Kada sam nakon 150 metara kotrljanja stao, bilo me strah ustati jer sam mislio da imam ozbiljnije lomove, rekao je župan

Ličko-senjski župan i član Predsjedništva HDZ-a Darko Milinović doživio je jučer prometnu nesreću kada je na Grobniku jureći svojim Suzukijem, motorom od 200 konja, izletio s trkaće staze. Milinoviću je proklizala guma kada je nagnut u zavoju dodao gas pri brzini od 190-200 kilometara na sat. Iako se, kada je pao pri brzini od gotovo 200 kilometara na sat, kotrljao i prevrtao još 150 metara prošao je samo s ozlijeđenim zapešćem koje mu je odmah operirano u bolnici u Lovranu. 

- Spasilo me to što sam u dobroj fizičkoj kondiciji i što sam izvježbani motorist. Osim što mi je operirano zapešće i što mi je ugrađena pločica imam možda dvije modrice na tijelu. Kada sam nakon 150 metara kotrljanja stao, bilo me strah ustati jer sam mislio da imam ozbiljnije lomove. Ali kada sam ustao jedva me i zapešće boljelo, ali pokazalo se da je kost slomljena, pa sam odmah operiran - ispričao nam je Milinović koji se sad kod kuće oporavlja.

Darko Milinović
1/11

Nada se da će već za tri tjedna, koliko traje oporavak, ponovno biti na motoru. Zaljubljenik je u moto vožnju, ali zakleo se ove godine, kako kaže, da ne vozi po cesti nego isključivo na Grobniku.

- Na trkalištu postoji staza za izlijetanje tako da je svaki pad sigurniji nego na cesti. Otkad ne vozim po cesti, motor mi je na Grobniku, a ja u slobodno vrijeme često dolazim voziti - rekao je ličko-senjski župan. Na pitanje što mu kaže supruga nakon što je pao pri ogromnoj brzini, u šali je dodao da - ne priča s njim. Milinović motor vozi godinama, a predan je i dizanju utega, odnosno sportu kojem može zahvaliti da nije gore prošao.

- Nekad moraš imati i sreće - poručio je Milinović...

Komentara 44

Avatar bodavica
bodavica
17:47 08.06.2018.

zaboravio tip da fizika i politika nisu isto. U politici možeš lagati, ali u fizici se to ne može jer je za razliku od politike fizika prirodna nauka!!!!!

Avatar Moodleen
Moodleen
19:05 08.06.2018.

Predlažem da se na Grobniku organizira vožnja za sve članove vlade i sabora. Svaki tjedan tak dugo dok se ne riješimo SVIH, pa da konačno Hrvatska krene.

DU
Deleted user
18:17 08.06.2018.

Dobio je lom kosti"... Kakva je to rečenica.... Gdje se uče takve konstrukcije...kad dobije poklon za rođendan, kako bi bilo napisano; "Slomio je poklon"?!?!?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije