Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Milijan Brkić zasad neće ostati bez zvanja diplomiranog kriminologa

Naslovnica
Foto: VL
15.07.2016.
u 00:13

Takva je odluka navodno donesena jer je utvrđeno da je Brkićev rad djelomično, a ne u cijelosti, prepisan pa stoga nije bilo osnove da mu se oduzme zvanje, već se išlo na blažu varijantu i Brkiću je dana druga šansa.

Zamjenik predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Milijan Brkić neće ostati bez zvanja diplomiranog kriminalista, ali u roku od godinu dana mora napisati novi diplomski rad. Neslužbena je to informacija o odluci tridesetočlanog Stručnog vijeća Visoke policijske škole koje je nedavno imalo sjednicu o “slučaju Brkić” i njegovu plagiranju diplomskog rada na Visokoj policijskoj školi.

Takva je odluka navodno donesena jer je utvrđeno da je Brkićev rad djelomično, a ne u cijelosti, prepisan pa stoga nije bilo osnove da mu se oduzme zvanje, već se išlo na blažu varijantu i Brkiću je dana druga šansa.

Odvjetnik Milijana Brkića Ivo Farčić kaže da pisanu odluku Stručnog tima koji se sastao 8. srpnja još nije dobio. No i do njega je došla neslužbena informacija o odgodi od godinu dana. Kad dobije pisani otpravak, Farčić najavljuje upravnu tužbu.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili prelistajte e-izdanje!

Iz Večernjeg izdvajamo i ove teme:

>> Zašto se HNS boji uspješne Mrak Taritaš

>> Plenković će HDZ voditi iz Bruxellesa ako izgubi izbore?

Ljetna panorama:

>> M. Karanović: Snimka zločina Škorpiona u Srebrenici motiv je za moj film

>> OPG Berislav Brestovec: Mirisni bregi lavande nikli kraj Zagreba

>> U Vatikanu su zavidni opusovcima na vezama s papama

Foto: VL

Komentara 39

CI
cicibela
23:07 14.07.2016.

U našim medijima rade samo veliki umjetnici. Jer treba zbilja biti veliki virtuoz, pa ne objaviti niti jednu SDP-HNS aferu. Nikoga ne zanima zašto je Milanović išao na obavijesni razgovor u policiju, kome je Jakovina dodijelio milijune iz EU fondova, kako se financira SDP, ko je Mesiću "poklonio" milijune za stanove... Da slobodni mediji... ha ha ha

VA
vadis
00:10 15.07.2016.

Kadija te tuzi kadija te tuzi. Zalosno i sramotno za Hrvatsku.

MI
misho32
23:34 14.07.2016.

očito je da vam jako smeta Brkić pa mu izmišljate afere . Smiješna je to afera sa navodno prepisanom diplomskom radnjom . Kako to da je to jedini slučaj da je netko prijaljen za takvu stvar . zar toga nemaa više ili je to isklučivo kriterij za Brkića koji je opasan kao tajnik HDZ-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije