Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velebno izdanje

Milijan Brkić uredio kuću u Hercegovini koju nije prijavio u imovinskoj kartici?

Milijan Brkić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.10.2018.
u 20:32

Susjedi kažu da kuća pripada Milijanu Brkiću te da je bio u njoj prije dvije godine kada je uređena

Milijan Brkić navodno posjeduje velebnu kuću u zaseoku Brkići u Klobuku kraj Ljubuškog u Hercegovini, a koju nije prijavio u imovinskoj kartici, pišu 24 sata.

Susjedi kažu da kuća pripada Milijanu Brkiću te da je bio u njoj prije dvije godine kada je uređena. Kuća nije prijavljena u njegovoj imovinskoj kartici, a on tvrdi kako zapravo nije njegova.

– Kuća nije moja. Napravio ju je još 1965. godine pokojni otac. Koliko znam, brat je promijenio krov nakon 50 godina i obojio fasadu – kaže Brkić.

No, njegovi sumještani kažu kako su tijekom obnavljanja u kući viđali mlađeg brata Milijana, a ne starijeg Jozu Brkića.

 

Ključne riječi

Komentara 294

GO
Gomila
20:51 03.10.2018.

novinari poludili bolesni sire mrznju na sve strane

Avatar Toni Broo
Toni Broo
21:08 03.10.2018.

Brkićev brat se obogatio u Australiji, Brkići su bogati, ali najbitnije je prodati percepciju da je nešto mutno te metu (Brkića) poniziti i obilježiti. Očito je da se oko Brkića prodaju spinovi, difamacije i konstrukcije po nečijim željama. Sve vezano uz Brkića mora biti u negativnom kontekstu i taj modus operandi se mora ponavljati iz dana u dan. Istina je nebitna, a oni koji razvlače Brkića po medijima zadnjih dana znaju da se stvarna moć i vlast ne nalazi u institucijama i vladi već u Cvitanovom DORH-u i medijskim dirigiranim tvornicama laži. U RH se točno zna koji portal naginje kojem svjetonazoru i političarima kao i to da stotinjak novinara i urednika svjetonazorski bliskih i dobro umreženih u svim medijima, uz pomoć Cvitanovog DORH-a usmjeravaju afere, dnevno političke događaje i društvene teme kako njima odgovara. Oni prodaju svoju istinu onoj javnosti, komentatorima i osobama čija svjetonazorska uvjerenja i percepciju mogu samo još više rasplamsati. Cilj je neprestano potpaljivanje kaosa, poticanje zavičajnog šovinizma te širenje osjećaja straha, nesigurnosti, ambivalentnosti i frustracije.

SJ
Samo ja
21:53 03.10.2018.

Zasto se vrli novinar ne potpise?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije