Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove optužbe

Brkić odavao tajne o policijskim istragama? 'Da je istina, već bi to netko iskoristio'

Milijan Brkić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
01.10.2018.
u 22:55

Nacional tvrdi kako je Milijan Brkić navodno još 2011. godine kriminalcima i prostitutkama odavao informacije o policijskim istragama

Milijan Brkić osobno je odavao tajne o policijskim istragama, piše Nacional u sutrašnjem broju.

Izvori bliski Brkiću, zamjeniku predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora, kažu kako je riječ o reciklaži starih informacija koje bi već u vrijeme SDP-ove vlade bile iskorištene protiv njega da u njima ima istine. 

– Baš je zanimljivo da Ranko Ostojić, koji je u to vrijeme bio ministar unutarnjih poslova, ne bi te informacije bio iskoristio protiv Brkića da su one točne – rekao nam je izvor blizak Brkiću.

Isti izvor podsjeća da su se u posljednjih nekoliko godina pojavljivale naslovnice i informacije prema kojima je Brkić tobože tražio da se lažiraju sigurnosne provjere koje je radila SOA.

Neslužbeno se može čuti da je bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić čuo za taj slučaj i da je to DORH odrađivao prema prijavi.

U Nacionalovu članku tvrdi s kako je Milijan Brkić navodno još 2011. godine kriminalcima i prostitutkama odavao informacije o policijskim istragama, no iako su ga policajci tada razotkrili, on nikada nije sankcioniran zato što ga je vjerojatno zaštitio tadašnji ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.

 

Pišu da su on i Karamarko nakon toga postali prijatelji u kampanji koja je Karamarka dovela na čelo HDZ-a 2012. godine.

U sutrašnjem broju objavljuju iskaze svjedoka i druge ključne dokumente koji izravno inkriminiraju Brkića.

Komentara 217

DU
Deleted user
23:26 01.10.2018.

Nema nečasnijih prostitutki i nečasnijeg kriminala od ovog Nacionala!

Avatar Admin je očajni šupak
Admin je očajni šupak
23:23 01.10.2018.

Nacional je dokazano dio protuhrvatske medijske žabokrečine. KOS na zadnjim nogama.

Avatar Admin je očajni šupak
Admin je očajni šupak
23:19 01.10.2018.

Nacional je optužio Krstičevića na temelju optužbi nekekve boračke udruge iz, na genocidu nastale, Republike Srpske. Koji je...ni Nacional.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije