Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan restrukturiranja Uljanika
Povratak na članak

Miletić u Bruxellesu, ali ne u Europskoj komisiji

Uljanik bi trebao nastaviti raditi uz 600 otkaza, višak radnika po planu restrukturiranja trebao bi dobiti otpremnine od 115.000 kn.Udruga za brodogradnju koju su posjetili IDS-ovci je SEA Europe, s kojom je Jakovčić uvrstio temu brodogradnje na dnevni red EP-a

Komentari 4

DU
Deleted user
18:00 30.08.2018.

Mali od Jakovčića išao gazdi na instrukcije, naravno na račun građana, ne svoj. Pošten da pošteniji ne može biti.

VL
RI
rightside
15:02 30.08.2018.

i sad kad je uljanikov racun odblokiran, kad se zna da je placa sutra,,bas me zanima koliko ce vremena proci da miletic i javcic, ili samo miletic objavi u medijima "svoje zasluge i zalaganja " oko toga)))))))

VL
RI
rightside
13:59 30.08.2018.

da je tu u pitanju spasavanje polozaja u vlastite guz... pokazuje to sta nitko miletica nit je zvao tamo na sastanak nit se kao javno zna s kim je imao sastanak,, jel samo jakovcicem se tamo mogao naci da splaniraju krako sprijecit "razotkrivanja" koja slijede,,))))i opet ce se doci na temu kontra onoga sta je miletic obecavao (zadrzavanje brodogradnje) ali s tim da cjelo vrijeme zna da samo jakovcicev plan mora proci,, ili kako inace objasnit da onom iz brodosplita nije udovoljeno iako je nudio skoro 700 mil kuna za uljanik za pocetak plus dodatne stvari, a drug koncar,ni lipe nije ponudio, i naravno, pobjedio je,,))) ali je mozda zato podjeli glavonjama u ids-u,ne svima samo njih dva tri lovicu da rjesi njehove "apetite")))))i onda miletici raznorazni pricaju o postenju,, fuj..

VL
SN
Snowman
16:11 30.08.2018.

Interesantno, drzava da preuzme garanciju za 350 mil. a vlasnik 210 mil. ja nebih ni Kune preuzeo. Vlada njih nije prije zanimala pa ne treba ni sada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.