Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nazovi M radi...

Milanu Bandiću poslao prijetnju i svoju fotografiju u odori

bandić
15.03.2010.
u 18:06

Bandić se naime ne javlja na nepoznate telefonske brojeve, što može značiti da je Gudelja otprije poznavao. – Ne znam kako je došao do gradonačelnika. Mislim da se ne poznaju – kažu u Poglavarstvu.

Berislav Gudelj, čovjek koji je uhićen zbog prijetnji Milanu Bandiću i kod kojeg je policija pronašla cijeli arsenal oružja, poprilično je neoprezan čovjek.

>>Prijetnja Bandiću: "Zaposli mi prijateljicu u roku od 15 dana ili...!"

Pitajte policiju

Osim što je pismo u kojem traži da Bandić u roku od dva tjedna na posao vrati njegovu prijateljicu potpisao imenom i prezimenom, gradonačelniku je poslao i svoju fotografiju.

– Slikao se u vojnoj odori i priložio tu sliku pismu – rekao nam je izvor blizak Bandiću. U samom pismu, tvrdi naš izvor, nije bilo prijetnji, nego je Bandić odlučio prijaviti Gudelja nakon tri telefonska poziva. Iako je ustvrdio da se ne boji prijetnji rekavši: "Oni koji misle ozbiljno ne prijete", Bandić ga je ipak prijavio policiji. Upravo u tim telefonskim pozivima najvjerojatnije leži razlog zbog kojeg se gradonačelnik preplašio i alarmirao policiju. Bandić se naime ne javlja na nepoznate telefonske brojeve, što najvjerojatnije znači da je Gudelja otprije poznavao.

Zovu ga General

– Ne znam kako je Gudelj došao do Bandića, mislim da se ne poznaju – ustvrdio je naš sugovornik iz Grada.

Gudelja, navodno ratnog vojnog invalida, kojega neki zovu General, znanci opisuju kao kršnog, ćelavog muškarca koji priča lovačke priče, bavi se mutnim poslovima, a na kavu zna odlaziti u maskirnom odijelu. Njegov vozni park je zavidan, donedavno mu je ispred kuće bio parkiran i jaguar. Prije otprilike pet godina kupio je vikendicu u šumi na Markuševečkoj Trnavi i zemljište na Kozjaku, gdje si je uredio garsonijeru. Susjedi su ga nekoliko puta prijavljivali policiji zbog prijetnji ubojstvom, a zadnja prijava, kad je prijetnji bilo prisutan i 8-godišnjak, bila je prije dva tjedna. S obzirom na to da na Kozjaku bespravno i nestručno izvodi radove i time potkopava susjednu kuću, stanari ga redovito prijavljuju i Gradu koji, dodaje, sve pritužbe ignorira. Zbog opasnosti ponavljanja djela određen mu je pritvor od mjesec dana.

Komentara 19

Avatar zagi zagi
zagi zagi
19:58 15.03.2010.

prava prijetnja banditiču je, lopove jedan zaposli još jednu osobu bez javnog natječaja ili zaduži grad za još jednu lipu ili daj posao svome kumu bez natječaja ili povisi mi režije i troškove .......

DO
doktorica
07:24 16.03.2010.

Strah

IM
imotska
18:37 15.03.2010.

EXPLOITED, ne samo njih SDPovce već i sve ostale koji su promjenom odjela prikriveno nastavili raditi unutar demokratskih stranaka u interesu tih komunista i srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije