Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što misle o odličju J. Kosor

Milanoviću odličje J. Kosor smiješno, Josipović bi joj ga dodijelio

kosor
Robert Anić/PIXSELL
22.12.2009.
u 18:22

Pozitivno je to što je premijerka dopustila potukorupcijsku akciju jer njezin je prethodnik činio sve da ih zaustavi, ali pitanje je je li to za odlikovanje, kaže Pusić.

Zahtjev Vladimira Šeksa predsjedniku Mesiću da odlikuje premijerku Jadranku Kosor Veleredom kralja Petra Krešmira IV. lider SDP-a Zoran Milanović ocijenio je neozbiljnim.

No, kandidat za predsjednika iz redova SDP-a Ivo Josipović kaže da ne bi imao ništa protiv da Jadranki Kosor nakon mandata uruči visoko odličje ako bi njezine zasluga u borbi protiv korupcije bile velike.

HDZ-ov predsjednički kandidat Andrija Hebrang, pak, boji se da Mesić neće imati vremena to učiniti pa najavljuje da će on, čim dođe na Pantovčak, uručiti odličje premijerki. Vesna Pusić, kandidatkinja HNS-a za predsjednicu, nikad ne bi odlikovala političara koji je na funkciji. Pozitivno je to što je premijerka dopustila potukorupcijsku akciju jer njezin je prethodnik činio sve da ih zaustavi, ali pitanje je je li to za odlikovanje, kaže Pusić.

Nezavisni kandidat Nadan Vidošević drži da bi odlikovanje trebalo biti poticaj premijerki u borbi protiv korupcije. IDS-ov kandidat Damir Kajin ne vidi razloga zašto Mesić ne bi odlikovao J. Kosor kad je istim odlikovanjem već počastio Šeksa.

No, obrazloženje da to dobiva za borbu protiv korupcije smiješna mu je jer je ona bila šest godina u Sanaderovoj Vladi koju su obilježili korupcija i skandali. Šefovi HSLS-a i SDSS-a Darinko Kosor i Milorad Pupovac drže da je pohvalno sve što je J. Kosor napravila u borbi protiv korupcije, no je li to za odličje stvar je procedure.

Ključne riječi

Komentara 40

OB
-obrisani-
19:53 22.12.2009.

..radi se o raskrinkavanju korupcije koju su njezini puleni sadasnji i bivsi stvorili a i ona sa njima jer je sutjela dok se nije popela u premijersku fotelju i sada pokusava biti\"sveta krava\". Pa i ona je znala sto se se sve radi!! Zar netko misli da je ona bila nevinasce u Sanaderovoj Vladi?.. ..sjetimo se samo , kako je dobila STAN u ZAGREBU...fuj...!!!

Avatar sebastian
sebastian
22:01 22.12.2009.

Samo prepucavanje sta ima konkretno, samo cekam da nekome pukne film i da ih sve sredi !!!???

WE
webber17
19:47 22.12.2009.

Kosor je zaslužila odlikovanje... A to šta je Milanoviću krivo ...... stravaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije