Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na trošak građana
Povratak na članak

Milanovićev odlazak u Albaniju: Kako je predsjednikov privatni put postao službeni

U Albaniju je predsjednik RH otišao jahtom Hrvatske ratne mornarice i uz korištenje vojnog helikoptera

Komentari 10

CG
crna.guja10
23:30 27.08.2020.

Pod hitno treba pokrenuti postupak za opoziv!! Sve ove nepodopštine ne smiju se tolerirati, pa makar se radilo i o čovjeku koji je rekao da je Republika Hrvatska slučajna Država.

VL
Avatar PokradimoSveZajedno
PokradimoSveZajedno
22:50 27.08.2020.

Ima tamo tvrtku, pa je išao obići.

VL
WE
weAreCro
23:08 27.08.2020.

Kako je dobro kad si na vlasti a vlasta je bogataaaaaa i vlasta te castiiiii... ma sve je super i sve je za pet, kad si političar tvoj je cijeli svijet, uslagiran i agresivan on je bejbe idealan.

VL
LA
lak0
13:51 28.08.2020.

Nikad mu prevladavajuća struja i lijeva scena neće oprostit odlikovanje naših ratnih zapovjednika povodom ovogodišnje proslave Oluje.

VL
ST
Starotopoljanin
06:33 28.08.2020.

skorin predsjednik,sada se skoro dici i ponosi sa njim.srusio je nasu kolindu i doveo slucajnog u slucajnu drzavu,kako je on rekao.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
07:33 28.08.2020.

Neka mi netko objasni u čemu je razlika? Privatni, radni, službeni... U svakom slučaju, predsjednik je štićena osoba te može putovati na odmor gdje god hoće. I Angela Merkel ide u njeno omiljeno ljetovalište u Italiji službenim avionom Luftwaffe, naravnoo o trošku države. U slučaju našeg predsjednika, evidentno je da se radi o radno-privatnom posjetu, gdje je Albanska država snosila troškove boravka u državnoj, rezidencijalnoj vili.

VL
DU
Deleted user
22:45 27.08.2020.

Predsjednik je pod jedan INSTITUCIJA i simbol hrvatske državnosti.Bez obzira tko bio na toj dužnosti. Nije Milanović išao samovoljno,nit je išao na kupanje. U Republiku Albaniju išao je na poziv, u visoki državni posjet. Sramota je i to da smo prodali Tuđmanov Challenger, pa se sad visoki državni dužnosnici moraju vozikat vojnim helikoperima uz povećan sigurnosni rizik i trošak. Desnica bi trebala da se suzdrži od napada na predsjednika,neki svjesno zagađuju tu instituciju i simbol koji predstavlja. Određenim centrima moći više bi odgovaralo da se predsjednik bira iz sabora. Bolje je da imamo "slučajnog predsjednika" nego "fikusa" i "severinu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.