Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE SUKOB MARKOVA TRGA I PANTOVČAKA

Milanović: Komunistički gojenac opet laže. ‘Meta’ mi nisu članovi HDZ-a

Predsjednik RH Zoran Milanović obišao je Sisak
Edina Zuko/PIXSELL
12.05.2021.
u 17:03

Plenković kaže da sam ja ‘i njegov predsjednik’. Taj je isti Plenković, tupi ponavljač komitetskih frazetina, na samu večer moje izborne pobjede, ničim izazvan ‘svom predsjedniku’ anemično priprijetio ‘tvrdom kohabitacijom’, naveo je Milanović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović žestoko se na Facebooku osvrnuo se na premijera Andreja Plenkovića. Podsjećamo, Plenković je danas odgovarajući na ranije prozivke Milanovića kazavši sljedeće ''Ja ću samo reći da se prodavač boze i prevarant razotkrio" dodavši kako nije normalno da predsjednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke

Status Zorana Milanovića prenosimo u cijelosti. 

"Komunistički gojenac opet laže. ‘Meta’ mi nisu članovi HDZ-a, a kamoli birači, moji sugrađani, već dio licemjerne i pokvarene hadezeove vrhuške i klijentele. Plenković kaže da sam ja ‘i njegov predsjednik’. Taj je isti Plenković, tupi ponavljač komitetskih frazetina, na samu večer moje izborne pobjede, ničim izazvan ‘svom predsjedniku’ anemično priprijetio ‘tvrdom kohabitacijom’. On stvarno misli da je cijela Hrvatska na razini kritičkog uma Predsjedništva HDZ-a", navodi se u statusu. 

 

Dvojica čelnih ljudi u zemlji već tjednima javno raspravljaju o izboru predsjednice Vrhovnog suda. Milanović se otvoreno zalaže za izbor prof. Zlate Đurđević, dok je Plenković pak stava kako se prof. Đurđević diskvalificirala onog trenutka kad je pristala biti Milanovićeva kandidatkinja bez da se javila na prvi poziv na natječaj. 

VIDEO: Milanović dao izjavu nakon dodijele odlikovanja

 

Komentara 93

ST
stefj
17:52 12.05.2021.

He, he, dobar... No sve je to rugala se sova sjenici...

DU
Deleted user
17:32 12.05.2021.

Zanimljivo : "komunistički gojenac" .... Čestitam Dotičniku na uporabi lijepe riječi gojenac..... Prigovaram Dotičniku na zaboravu. Zaboravio je otkud i sam dolazi.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
17:56 12.05.2021.

Precjednice gdje je 12.5 milijardi kn iz Uljanika sto su nestale kroz penale za nenapravljene brodove fiktivnom firmama na Sejšelima, a koje je tvoja vlada potpisivala??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije