77 9°C
 • 1995josip:

  Zašto onda štitite špijune i ubojice koje Njemačka želi procesuirati kao npr. Perkovića ???? U toj šumi Brezovica samo nekoliko kilometara dalje , poslije 1945. godine kada je rat bio završen , zarobljene Hrvatske i Njemačke vojnike oko 6 000 ... prikaži još! 000 partizani su bez suđenja pobili i nitko nikada nije odgovarao od partizana za taj strašni zločin !!! U SMŽ u mnogim šumama i grabama prije 69 godina partizani i tito su pobili oko 45 000 nevinih vojnika i civila bez ikakvog suđenja , i molim lijepo kakva je razlika između fašista i komunista ???

 • Avatar tajar
  tajar:

  Premijer kaže, da za svaki zločin treba naći pojedinačne krivce. Zašto onda njegovi jurišnici Stazić i Jovanović traže kolektivnog krivca u cijeloj jednoj stranci?

 • Avatar leismann
  leismann:

  hrvatska,da je htjela,mogla je odavno nekog i osuditi za te zlocine koji su se dogodili,al nije iz jednostavnog razloga jer mnogi bi bili osumnjiceni poput utemeljitelja hdz-a josipa manolica,bivseg sekretara udbe,jer kako bi to ruzno zvucalo utemeljitelj hdz-a=komunisticki zlocinac

Još iz rubrike Vijesti

Dražen Bošnjaković
SMRT KRISTIANA VUKASOVIĆA

Klub Nezavisne liste mladih: 'Ministar Bošnjaković oprao je ruke od odgovornosti'

Ilustracija
Utapamo se u plastici

Hrvati godišnje PET bocama prekriju površinu otoka Silbe

Branimir Mihalinec
NE ODUSTAJU

Sindikati objavili županije u kojima se štrajka u četvrtak i petak: I Zagreb na listi

16