Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Rijeci

Milanović: Vlada treba više podrške! Neće biti promjene politike!

Milanović
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
15.12.2013.
u 15:07

Poručio je da se neće mijenjati taktika Vlade te da neće biti promjena u Vladi

- Vlada treba u svom poslu malo više podrške, i to ne od oporbe, nego od raznih segmenata društva. Potrebno je razumijevanje. Situacija je teška, ali daleko od toga da je beznadna, izjavio je u Rijeci premijer Zoran Milanović. Poručio je da se neće mijenjati taktika Vlade te da neće biti promjena u Vladi, javlja HRT.

Premijer je u Rijeci komentirao i put u Azerbajdžan, gdje će s njihovim predsjednikom razgovarati o mogućim investicijama. Hrvatsku posebno zanima plinovod 'Shah Deniz 2', alternativni južni smjer za opskrbu Europe plinom. To je investicija vrijedna više milijardi eura, a za Hrvatsku bi značila dodatnu energetsku sigurnost i zaradu.

Govoreći o projektu koji će se potpisivati u Bakuu, Milanović je kazao da je riječ o investiciji od milijardu američkih dolara. To je ogromna infrastrukturna investicija koja je geopolitički značajna jer osigurava dobavni pravac plina s južne strane, pa ne ovisite samo o jednom dobavljaču, naveo je. 'Naravno', dodao je Milanović, 'neću se vratiti natrag s koferom novaca kao neki, za sebe'.

>>'Sirijsko kemijsko oružje neće se prekrcavati u Hrvatskoj'

Komentara 53

ST
stefj
15:57 15.12.2013.

Tako je Zoki, narod ne valja, mediji ne valjaju. Treba mijenjati narod, treba još više kontrolirati medije. No, nema brige, ionako mladi i stručni ljudi odlaze iz Hrvatske (niti za vrijeme rata nije bio ovakav egzodus), mediji sve više slušaju i hvale vlast. Nema brige, još malo i ostat će samo poslušnici. No tko će onda raditi i osiguravati vladajućima novac?

K7
Kiki 7
15:38 15.12.2013.

Tako je Zoka, ni slučajno mijenjati ovako uspješnu politiku na kojoj ti i Kim Jong zavidi - mijenjaj narod.

Avatar ==)domagoj
==)domagoj
15:54 15.12.2013.

Zoran Milanović-hodajuća sprdnja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije