Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora Baldasaru

Milanović u Splitu: Neću se dati isprovocirati

Predizborni skup SDP-a Split (1)
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/7
13.05.2013.
u 20:48

Milanović i kolege iz Vlade došle su dati potporu Ivi Baldasaru za gradonačelnika Splita, a večeras i Kerum ima svoju predizbornu feštu

- Ivo Baldasar je kao stari njemački motor, kad ga zarotiraš prvo nema radni ritam, a kad se pokrene onda zaore... - rekao je Zoran Milanović na predizbornom skupu SDP-a u Spltu, gdje je je zajedno s ministrima Milankom Opačić, Arsenom Baukom, Sinišom Hajdaš Dončićem, Antom Kotromanovićem i Brankom Grčićem došao podržati kandidata SDP-HNS-HSU-a za gradonačelnika.

Milanović je rekao kako izbor nije težak.

- S jedne strane je politika koja je naizgled neovisna, a zapravo ovisi o privatnom interesu. S druge strane je čovjek čistih ruku i čiste glave. Poljubac njima. Pusa! - rekao je Milanović poručivši da se neće dati isprovocirati jer imaju snage i živaca.

Dodao je kako se Hrvatska mora mijenjati i da ćemo se sad odricati malo, da bismo sutra imali puno. U Splitu očekuje drugi krug izbora u kojem će pobjediti Ivo Baldasar.

- Onaj tko vara i koristi se vašim novcem, taj će biti barem prezren, ako ne i kažnjen. S jedne strane imate ljude koji na zakon, red i Europu gledaju s prezirom, a s druge strane, ljude koji se drže reda i pravila - zaključio je Milanović.

Nakon njegov govora na binu se popela klapa Cambi. Svi su zajedno otpjevali "Mirno more", ali SDPovci su uglavnom zijevali.

>>Mladen Grdović prijavljen zbog obiteljskog nasilja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije