Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Milanović u Slavoniji: Zaigrat će anonimka i pred tvojim vratima

Zoran Milanović
Ivica Galović/Pixsell
02.07.2011.
u 17:40

Smatram da je u zadnje vrijeme bilo jako puno anonimnih kaznenih prijava po kojima se postupa, i to vrlo revno, rekao je šef SDP-a

- Stara hrvatska poslovica kaže "zaigrat će anonimka i pred tvojim vratima", treba biti strpljiv i sve će doći na svoje - prva je reakcija šefa SDP-a Zorana Milanovića o tome da mu je šogor Tomislav Musić, vlasnik tvrtke GIM, bio u policiji ispitivan zbog sumnjivih putnih naloga.

Milanović dodaje da cijeli slučaj ne bi previše komentirao, osobito ne navode da se u navedenom slučaju čak spominju teške riječi o gospodarskom i kriminalnom djelu:

- To je još samo jedna anonimna prijava u nizu, nešto je to zaredalo u posljednje vrijeme, a građani će ocijeniti kakav je sadržaj tih anonimki, što i tko iza njih stoji.

Šef SDP-a, koji je u subotu popodne bio na druženju nekoliko stotina SDP-ovaca iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Vukovarsko-srijemske županije u ljetovalištu Strmac kod Nove Gradiške, u vezi slučaja njegova šogora nije želio previše ni komentirati neprimjereno represivno postupanje policije u vezi anonimke protiv Tomislava Musića.

- Smatram da je u zadnje vrijeme bilo jako puno anonimnih kaznenih prijava po kojima se postupa, i to vrlo revno. To je jedna tema za razgovor, što je to anonimna kaznena prijava, tko je može napisati i sa kakvim posljedicama. Ponavljam, ovo nije prvi puta da je podnesena anonimna kaznena prijava, bilo ih je i ranije, ali što ćete, tako je to danas u Hrvatskoj - kaže Milanović.

U vezi hrvatskog pristupanja EU, dodaje da će SDP građane pozvati da u referendumu podrže članstvo RH u EU jer je to strateški važno za Hrvatsku:

- Mi ćemo se zalagati za uspjeh referenduma, ali građani moraju prije toga sve znati što znači pristupanje u EU, pogotovo jer se HDZ u tome dijelu loše snašao.

Upitan da komentira to što premijerka Kosor nije željela ništa izjaviti u vezi Polančecove prezentacije štetnog ugovora o predavanju upravljačkih prava nad INOM MOL-u , Milanović je odgovorio vrlo kratko:

- Na njezinom mjestu ni ja ne bih bio voljan za bilo kakvu izjavu.

Komentara 144

KO
KOCA111
07:40 03.07.2011.

NE U EU,PARTNER SA SVIM DRŽAVAMA SVIJETA PA I S EU! Drugarica Vlaisavljević alias Kosor ali i vi pročitajte lisabonski ugovor, valjda će te onda reči i koju pametnu

VF
vferari
18:42 02.07.2011.

bubimir pun si mržne,zlobe i pomućene pameti pčni pisati prijave jasno protiv sdepeovaca

OB
-obrisani-
20:09 02.07.2011.

Niko ne sme da sumnja u praveDNOst Nove praveDNOsti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije