Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi predsjednik

Milanović se oglasio na Facebooku, čestitao pravoslavni Božić

Zoran Milanović
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
06.01.2020.
u 12:55

Neka božićne poruke mira i ljubavi ispune vaše domove u godini pred nama. Hristos se rodi - objavio je Milanović

Zoran Milanović, koji je jučer izabran za novog predsjednika Republike Hrvatske, oglasio se danas na Facebooku čestitavši pravoslavni Božić.

- Svim građankama i građanima Republike Hrvatske koji slave po julijanskom kalendaru želim sretan Božić. Međusobno uvažavanje i razumijevanje, kao i poštivanje prava drugog i drugačijeg jedini su način da stvaramo napredno, otvoreno i tolerantno društvo u kojemu ćemo biti različiti, ali jednaki. Neka božićne poruke mira i ljubavi ispune vaše domove u godini pred nama. Hristos se rodi - objavio je Milanović.

Ključne riječi

Komentara 13

DH
dalibor.hren
13:02 06.01.2020.

Ljudi moji, pa to je njegov Božić!

Avatar ukurtapash
ukurtapash
13:19 06.01.2020.

kud ce suza, ako ne na oko?

ST
stric2
15:17 06.01.2020.

.... je li najavio preseljenje u Visoku ... ..... taj objekat je iz pozicije premijera namećao Kolindi .... logično bi bilo da ga izabere za sebe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije