Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomagala ranjenom vojniku

Milanović se obrušio na predsjednicu: Koja moralna hijena stoji iza ovog bijednog čina?

Zoran Milanović
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
19.11.2019.
u 13:31

Radi se, prije svega, o sasvim ozbiljnom kaznenom djelu, s jasno izraženom namjerom izlaganja riziku zaštićene osobe i više državne vrijednosti, s namjerom pribavljanja osobne koristi, napisao je Milanović

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prilikom paljenja svijeća na Ovčari u ponedjeljak pomagala je vojniku ranjenom u Afganistanu. Ta njena gesta nije se svidjela predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću.

"Gledam jučerašnji tv prilog s Ovčare, u kojem predsjednica i ‘vrhovna zapovjednica’ perfidno ‘pripomaže’ ranjenom hrvatskom vojniku da položi krunicu na križ. Trenutak kasnije novinar nam pojašnjava kako se radi o pripadniku specijalnih postrojbi, ranjenom u incidentu u Afganistanu, kojom prilikom je, na užas cijele Hrvatske, smrtno stradao jedan njegov suborac.

Tko je TV ekipi otkrio/la identitet hrvatskog specijalca i namjerno doveo/la do toga da se objavi njegova slika, a sve kako bi istaknuo/la ‘brižnost’ naše precjednice? Koja moralna hijena stoji iza ovog bijednog čina? Radi se, prije svega, o sasvim ozbiljnom kaznenom djelu, s jasno izraženom namjerom izlaganja riziku zaštićene osobe i više državne vrijednosti, s namjerom pribavljanja osobne koristi.

Pri svemu ovom nebitno je hoće li se vojnik ikada vratiti u djelatni sastav – njegov identitet je zauvijek TAJNA. Svjestan je toga, kao vojnik, bio i ministar obrane koji je štitio njegov identitet kada ga je posjetio u bolnici. Imamo potpuno nedoraslu i nezrelu predsjednicu. O moralu da i ne govorim. Najveća su opasnost za hrvatsku vojsku etički i politički obezglavljeni lideri. Prvo ih u nedogled zadržavaju u odavno besmislenim misijama, a onda ih, ranjene, kao sitan kusur rabe u svojim sitnim političkim kockarlucima", napisao je Milanović na svom Facebooku.

Komentara 215

DO
domxerex
13:46 19.11.2019.

Zanimljivo kako Zoka sada brine o sigurnosti ljudi. Ali kada je trebalo objaviti registar branitelja tada ga nije bilo briga za njihovu sigurnost. Koliko su tih famoznih lažnjaka uspjeli naći pomoću registra. Osam (8) za cijelo ovo vrijeeme. Znate li da je prema popisu iz registra branitelja Srbija digla preko 1200 optužnica. Može se reći da je Zoka i njegova crvena ekipa radi 8 ljudi izložila opasnosti 1200 ljudi. I sada nakon toga uzimaju si za pravo pričati o zaštiti identiteta tog vojnika a ranije su u saboru glasali protiv zakona na koji se pozivaju. Crveni apsurd do bola.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
13:41 19.11.2019.

Milanoviću ti težiš tome da posvađaš i dva oka u glavi, a pljuješ si niz bradu. "Mi ili oni" ti je mentalni sklop. što si ono pričao o incestu... pitam se...

IL
ilustrator
13:45 19.11.2019.

koji bijes, koja mržnja...teško je ne suosjećati s ženom njegovom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije