Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTIKRIZNE MJERE

Milanović: SDP će vratiti porezne olakšice kad dođe na vlast!

milanovic (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/3
25.04.2010.
u 11:56

Nastradao je srednji sloj, bogati dobivaju, pa ćemo porezne olakšice vratiti kad preuzmemo vlast, najavio je predsjednik SDP-a.

SLAVONSKI BROD - Više nije jasno tko u Hrvatskoj trenutačno vlada, stručnjaci ili Vlada koja ih je angažirala i koji su doslovce naslagali paket mjera. U predloženom paketu mjera brojne su socijalne disproporcije, neki se porezi, poput onih na kapitalnu dobit, namjreno preskaču i ne žele ih primijeniti. Upravo zato je nesuvislo kada neki ekonomski analitičari da porezne olakšice treba ukinuti jer su povrat poreza dobivali bogatiji -  kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović u Slavonskom Brodu, sudjelujući u radu VII. izborne konvencije SDP-a Brodsko-posavske županije te dodao:

- Prava je istina da ukidanjem poreznih olakšica najviše gube sve manjebrojni pripadnici srednjeg sloja, mladi ljudi koji su ulazili u aranžmane sa stambenim kreditima, životnim i zdravstvenim osiguranjima. Sa poreznim izmjenama najviše je stradao srednji sloj, a još kojih tisuću kuna na svom kontu dobit će oni najbogatiji i zato kada dođemo na vlast dio olakšica ćemo sigurno vratiti natrag

Milanović dodaje da najavom o novom inozemnom zaduživanju RH država zapravo priznaje da je generator nelikvidnosti, a da svako novo zaduživanje zapravo odražava političku logiku funkcioniranja HDZ-a i sadašnje Vlade.

Komentara 211

GO
Gogs
12:56 25.04.2010.

visavis...vjerovatno bi ti miru tuđmana,on bi nas stvarno izvukao iz ulaska u eu

DU
Deleted user
17:02 25.04.2010.

nema ga...jos pljuga.....mora da je neka debela cigara...

TO
Toni12345
12:39 25.04.2010.

Koji populist. Ako SDP uistinu želi dobiti izbore, treba ga se riješiti. Treba se rezati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije