Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jovanović poručio:

Milanović prikupio 10.000 potpisa za predsjedničke izbore

Zoran Milanović počeo s prikupljanjem potpisa
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
22.11.2019.
u 19:54

Nastavljamo sutra u Rijeci, u PGŽ, u svakom dijelu Hrvatske jer želimo bolju, normalnu Hrvatsku! - napisao je na Facebooku

Na svome Facebook profilu Željko Jovanović je objavio kako je Zoran Milanović prikupio 10.000 potrebnih ptopisa za kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske. 

- Zaključujemo danas dan, koji je unatoč vremenskoj prognozi u Rijeci bio lijep i sunčan, u kojem je riječki Korzo bio djelić mozaika brojnih volontera koji su diljem Hrvatske i prije podneva prikupili više od 10.000 potrebnih potpisa za Zorana Milanovića, budućeg predsjednika Republike Hrvatske. Nastavljamo sutra u Rijeci, u PGŽ, u svakom dijelu Hrvatske jer želimo bolju, normalnu Hrvatsku! - poručio je Jovanović.

Komentara 30

ZA
zarko815
21:31 22.11.2019.

Javlja se drug Jovanović čiji prijatelji srbi su u Rijeci dernekovali. treštali sa primitivnim srbofolkom, opijali se i prijetili obiteljima čiji očevi su bili na ratištu kada je pao Vukovar. Bila bi tragedija i sramota da nam opet bude komunjarska jugo bitanga predsjednik kao što su bili mesić, josipović

BO
boovuu
22:29 22.11.2019.

Na svome Facebook profilu Željko Jovanović je objavio kako je Zoran Milanović prikupio 10.000 potrebnih ptopisa za kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske. ------------------------------------------------------ kad će objaviti koliko je dobio od srbije da odobri dizanje nasipa na Savi. on je dobioo pinku a Hrvatska obvezu da popravi štetu. kad će objaviti koliko je Hrvatsku koštala vladavina milanovića (sdp) koji je bio predsjednik vclade i viodio kukuriku koaliciju.

BA
bakulušić
23:21 22.11.2019.

Neće više ni dobiti na izborima. Što prikupi, to će i imati. Prolazi vrijeme Jugoslavena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije