Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crobarometar

Milanović preskočio premijerku Kosor po popularnosti

kosor milanovic
Željko Hladika/Pixsell
31.05.2010.
u 23:19

Milanovića podupire 49% ispitanika, a J. Kosor ima podršku 45% njih. To nije mala brojka, ali je zabrinjavajuća ako se zna da je u veljači 2010. (nakon izbacivanja Sanadera iz stranke) imala 77%.

Jadranka Kosor više nije popularnija od Zorana Milanovića, pokazali su rezultati Crobarometra koje mjesečno provodi agencija Ipsos Puls.

Milanovića podupire 49% ispitanika, a J. Kosor ima podršku 45% njih. To nije mala brojka, ali je zabrinjavajuća ako se zna da je u veljači 2010. (nakon izbacivanja Sanadera iz stranke) imala 77%.

Prvi po popularnosti je predsjednik Josipović (77%). HDZ, stranka premijerke Kosor, ima podršku 28% ispitanika, a SDP ima podršku 30,4 posto njih.

Komentara 79

LI
Lisnjak
00:14 01.06.2010.

Puls se trebao obratit Cacicu.Taj cak i u magli nece promasit.

AR
ARIDAN
00:38 01.06.2010.

kraljMilutin@ pa gdje je više kraj ljudskoj gluposti? Kog vraga opet spominješ Srbe? Pa daj više ohladite ljudi i shvatite da dokle god mi Hrvati imamo sebe ovakve kakvi smo ne trebaju nam ni Srbi ni Albanci ni Slovenci ni drugi vanjski neprijatelji. Sami smo sebe pokrali, u govna se doveli (ispričavam se na izrazu ali više sam iziritirana ovakvim glupostima). Pa ne kroje nama sudbinu više Srbi, oni su napravili što su napravili, to s neće i ne smije zaboraviti, ali fakat u ovoj državi po narodu iz \"svake paštete iskoči pokoji Srbenčić\" i pokvari nama Hrvatima tek. Ma dajte više shvatite tko nas ždere i zbog koga živimo kako živimo. Koja smo mi ograničena nacija, Bogu i Vragu više dosadna ovakvim glupostima.

DU
Deleted user
00:08 01.06.2010.

ima tu logike,kad svakodnevnica postane borba za goli opstanak onda se privrzenost stranci (u ovom slucaju HDZ in concreto J. Kosor) otopi kao sladoled na suncu... ... da li je on neki novi Hrvatski Mesija,e,o tome bi dugo mogli diskutirati po mome misljenju prosjecan,mozda cak i ispodprosjecan politicar,however momentalno lako skuplja punte zahvaljujuci okolnostima(znamo ih svi),diskutabilnom renomeu HDZ-a,pa i premijerke i visokom ratingu Josipovica,koji je prvi covjek SDP-a trenutacno(premda se i tu misljenja razilaze)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije