Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao Koordinaciju za nacionalnu sigurnost

Milanović: Premijer krši zakon i tjera svoje suradnike da krše zakon

Zoran Milanović nastavio verbalni sukob s Plenkovićem
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
04.11.2020.
u 14:57

Sazvana je Koordinacija za nacionalnu sigurnost. Ona ima važnost kao Dan grada Koprivnice, kazao je Milanović

U povodu obilježavanja Dana Grada Koprivnice održana je svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj je sudjelovao predsjednik Zoran Milanović. "Ono što se dogodilo u Beču je strašno. ''Njegov je stric živio u Hrvatskoj, kako se taj mladić radikalizirao? To je užas'', rekao je Milanović.

"Ne sviđa mi se kako neki mediji u BiH opisuju odnos Hrvatske prema ilegalnim migrantima. Ti tekstovi su intonirani kao da je Hrvatska neprijatelj muslimana. To je opasno, pozivam ih da obrate pažnju. Od toga nastaju ovakve stvari", kazao je.

Video: Nastavak verbalnog rata s premijerom

O izborima u SAD-u

''Znate tko ima moje simpatije, ali ja bih pričekao da se prebroje glasovi. To što je napravio Janša se ne radi'', rekao je Milanović  na pitanje o izborima u SAD-u. "Sretan sam što sam iz Hrvatske jer smo normalna zemlja. Ono što se tamo događa nije normalno'', poručio je. "Joe Biden nije svilenko, ima čvrst stav, a ušao je u visoke godine, a to je težak posao", kazao je.

"Vrlo rado idem u Kolonu sjećanja, ali nadam se da to neće nitko kontaminirati. Gledat ću pažljivo što se događa", dodao je.

Komentirao je stanje u KB Dubrava. "Ministar je odgovoran za stanje. On je taj koji bi trebao rasporediti ljude i opremu. Respiratora ima navodno 1200 u Hrvatskoj, gdje su", pita se Milanović. 

Vijeće za nacionalnu sigurnost

Osvrnuo se i na sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost. 

"Sazvana je Koordinacija za nacionalnu sigurnost. Ona ima važnost kao Dan grada Koprivnice", kazao je Milanović. "Nisam čitao što su propisali, to je ništa što su oni propisali. To tako ne funkcionira, mora se sastati Vijeće za nacionalnu sigurnost, ovo sve je crnilo, magla...", kazao je predsjednik.

"Premijer krši zakon i tjera svoje suradnike da krše zakon, ja svoje suradnike na takav način nisam maltretirao", kazao je. 

Komentara 72

MA
marsovac
15:05 04.11.2020.

ovaj lik je kao karies,......ni u jednoj zemlji osim u banana repulikama ne postoji ovak karakter na takvoj poziciji. Mozda to lezi u mentalitetu i psihickom stanju pojedinca,.....gospodine Milanovicu.

MA
marsovac
15:07 04.11.2020.

kad vec pisete kradeze,....pitajte se od kuda milanovicu njegova imovina,.....ne branim HDZ naprotiv,....ali takve izjave su vise nego za smijeh,.........za mene je i milanovic veliki prodavac magle,....

JU
Judita
15:08 04.11.2020.

Nastojeći biti humorističan, karakterni predsjednik ponovno omalovažava svojim usporedbama.. zaista se pitam ima li on ikakvih savjetnika??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije