Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo je

Milanović predizbornu kapanju započeo u Sinju: Nismo svi isti!

milanovic
Sanjin Strukić/Pixsell
05.02.2011.
u 14:28

Ante Kotromanović rekao je da će SDP voditi politiku u korist branitelja. "Sredit ćemo registar branitelja, jer nema nas pola milijuna" rekao je Kotromanović

Vrijeme promjena najavio je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a u Sinju, gdje je održan Županijski odbor SDP-a Splitsko-dalmatinske županije na kojemu su bili i brojni saborski zastupnici te stranke. Iako je izjavio kako predizborna kampanja još nije počela, svojim stranačkim kolegama poručio je da se ne daju isprovocirati.

- Imamo posla s ljudima kojima odgovara vrijeđanje i kavga ne bismo li ispali svi isti. E, nismo! - rekao je Milanović.

Obećao je decentralizaciju države, regionalini preustroj, jednake šanse, poštenu i racionalnu vlast. 

- Nije dobro obećavati stvari za koje znate da ih ne možete ispuniti - komentirao je najavu premijerke Kosor o zapošljavanju 150.000 ljudi. 

Ante Kotromanović rekao je da će SDP voditi politiku u korist branitelja. 

- Izgradit ćemo rehabilitacijski centar i domove za samce. Sredit ćemo registar branitelja, jer nema nas pola milijuna - rekao je Kotromanović. 

- Ostavili su zemlju bez heroja, Vukovarskim junacima govore da šute - istaknuo je Ranko Ostojić. 

- Nije sramota kad je netko pastir. Sramota je kada se političar ponaša prema narodu kao prema ovcama - poručio je Arsen Bauk. (sv)    

Ključne riječi

Komentara 53

UT
utatica
21:37 05.02.2011.

Sine mile mamina budala je izjavila da su krivi Mađari što su poginuli jer nisu bili vezani a ne Čačić koji se u njih zaletio, a Čačić sav sretan se nadovezao: Nakon sudara mi je porastao rejting! I ti bolesnicici bi rado vodili državu !

FI
fiberglas
15:36 06.02.2011.

Kako se budete postavili prema povratnicima i njihovim gorućim problemima poput stanova u Vukovaru, Kninu i B. Manastiru takve ćete i glasove imati - upamti meštre.

BA
baća45
17:57 05.02.2011.

Bude li ova ekipa iz Sinja uz Čačića i Kajina protivnik HDZ-u ..........HDZ opet pobjeđuje i to ne svojom nego njihovom zaslugom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije