Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrazio žaljenje

Milanović posjetio poplavljenu Babinu Gredu

milanović
Zvonko Živković/VLM
09.06.2010.
u 18:23

Predsjednik SDP-a izrazio je žaljenje za nevolju koja ih je pogodila i kazao kako će se Klub zastupnika SDP-a u Saboru založiti za osiguravanje što više novca za saniranje poplavljenih područja.

BABINA GREDA – Predsjednik SDP-a Zoran Milanović poslijepodne je s najbližim suradnicima posjetio Babinu Gredu te u pratnji općinskih čelnika obišao dijelove sela koji su prošloga tjedna zbog izlijevanja rijeke Berave i vode iz kanala bili poplavljeni.

Pričinjena šteta samo na obiteljskim kućama i gospodarskim zgradama, izvijestio je načelnik Josip Krnić, prema grubim procjenama iznosi skoro 20 milijuna kuna.

Da stvar bude gora, istakao je, najviše su stradale socijalno ugrožene obitelji koje ionako jedva spajaju kraj s krajem te je nužna pomoć šire zajednice za sanaciju njihovih domova.

Milanović je u razgovoru s mještanima izrazio žaljenje za nevolju koja ih je pogodila i kazao kako će se Klub zastupnika SDP-a u Saboru založiti za osiguravanje što većih novca za saniranje poplavljenih područja.

Prioritet bi, po njegovim riječima, trebale imati jedinice lokalne samouprave s manjim izvornim proračunima poput, napomenuo je, Babine Grede u kojoj on iznosi tek tri milijuna kuna.

Komentara 3

DU
Deleted user
20:59 09.06.2010.

posjetio i usput natrpo u auto domaća jaja,mast,krompir,grašak,.... da nebi ogladnio jadnik u zagrebu

BE
beravica88
10:28 10.06.2010.

doslovno popio čašu vode.hvala što je došao,glavno da je došao,makar netko brine za nas

BR
brkica2
16:19 10.06.2010.

Zabole ku.ac Milanovića za Slavoniju i poplavljene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije