Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do zore

Milanović pobjedu na izborima proslavio i s mladima u Gjuri

milanović (1)
Screenshot
05.12.2011.
u 12:26

Mlade volontere i aktiviste Kukuriku koalicije u njihovu je slavlju posjetio i sam Milanović

– Idemo na posao, možemo i pogriješiti, ali ne smijemo stajati, ne smijemo iznevjeriti sve ljude koji su nam danas dali dobru ljudsku vjeru – izjavio je prvi čovjek SDP-a i Kukuriku koalicije Zoran Milanović nakon što je DIP objavio privremene izborne rezultate, koji su im donijeli premoćnu pobjedu.

I otišli su.

Ali ne na posao nego u slavljeničku noć u kojoj su izborni stožer zamijenili zagrebačkim klubom Gjuro 2 i slavili izbornu pobjedu do ranih jutarnjih sati. Mlade volontere i aktiviste Kukuriku koalicije u njihovu je slavlju posjetio i sam Milanović. Budući premijer nije krio oduševljenje i rado se pozdravljao sa svima pa i fotografirao za uspomenu. U jednom trenutku su mu i skandirali "Zorane, Zorane".


 

Komentara 9

RO
rovokop
13:31 05.12.2011.

kako si glup, na kilometar se vidi da se rastapa od emocija..

AI
aids
14:19 05.12.2011.

e..sad Zoki...na posao....brzo pregledaj što je mafia radila 8 godina...i pohapsi sve što je kralo...smanji opčine i državnu upravu...mirovine povlaštene smanji na minimalnu plaču u RH. , poticaje ograniči na 1.mil. kuna , a ne kao sad što su nekii dobivali pa 150mil. kn... poticaja....znam da oni nisu seljaci več SELJAČINE pa im je hdz i hss zato i davao.... sretno!!!!!!!

VA
valis
13:18 05.12.2011.

On nezna slaviti..kod njega je sve umjetno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije