Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK RH

Milanović na Facebooku podijelio fotografije dva kultna filma i poručio: 'Pa ti biraj'

Zoran Milanović obišao Prekopu i razgovarao s mještanima
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
01.04.2021.
u 13:24

Napisao je samo: 'Pa ti biraj'.

Predsjednik Zoran Milanović svoje političke neistomišljenike, premijera Andreja Plenkovića, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i SDSS-ovca Milorada Pupovca usporedio je s likovima iz filma ''Ružni, prljavi, zli''. Inače, to je film iz 1976. te je jedan od ponajboljih radova talijanske kinematografije u 1970-ima. Film se bavi portretiranjem pojedinaca i kolektiva s društvene margine koji svom članu ne mogu oprostiti to da je došao do novca te se referira na talijanski neorealizam. 

Milanović je na svom Facebooku, nakon što ga je Jandroković bocnuo da je Marlon Brando, objavio fotografiju iz filma Divljak (eng. The Wild One). To je odmetnički film ceste iz 1953. s Marlonom Brandom u nezaboravnoj ulozi Johnnyja Stablera, vođe bande i mladog delinkventa, odjevenog u kožnu jaknu na motoru. S druge strane je i fotografija iz filma ''Ružni, prljavi, zli''.

Napisao je samo: "Pa ti biraj."

Pa ti biraj!

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 1. travnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 68

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:37 01.04.2021.

Da je stavio plakat od " Posljednjeg tanga u Parizu " ( možda uskoro i hoće ) možda bi se i ja odlučio za Branda hahaha. Pa ovo ludilo sa Pantovčaka je već na jako visokim razinama !

DU
Deleted user
14:17 01.04.2021.

Besposlen pop i jariće krsti......

DU
Deleted user
13:59 01.04.2021.

Za više od godinu dana mandata presjednik države -ali baš ništa nije napravio za nas građane i državu- neka nam objavi na bilo kojem mediju ako je nešto pozitivno napravio, samo pravi kaos i nemire u društvu i državi, stvarno sramota tko će to još skoro 4 godine trpjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije