Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDIO GOVOR MRŽNJE

Milanović o incidentu u Borovu Selu: Sramota. Plenkovićeva i Pupovčeva policija nije radila svoj posao

Okučani: Predsjednik Milanović položio vijenac povodom 26. obljetnice VRO "Bljesak"
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
02.05.2021.
u 14:20

"Što je tamo radila policija, ako nije PREVENTIVNO štitila red i zakon? Još će biti da sam ja kriv što Plenkovićeva i Pupovčeva policija u Borovu nije radila svoj posao danas", poručio je Milanović

Predsjednik Zoran Milanović osudio je današnji incident u Borovu Selu, ali istovremeno je i prozvao hrvatsku policiju "jer nije radila svoj posao danas".

- Grupa muškaraca danas je u Borovu poticala na nasilje koristeći gnjusan govor mržnje protiv naših sugrađana Srba. To je sramota i za svaku osudu. Ali vidio sam da im je tamo, mirnim auto-mimohodom asistirala i policija, policija kojom upravljaju skupa Plenković i Pupovac. Što je tamo radila policija, ako nije PREVENTIVNO štitila red i zakon? Još će biti da sam ja kriv što Plenkovićeva i Pupovčeva policija u Borovu nije radila svoj posao danas. Kao što ga nije radila kada je s groblja u Borovu trebalo maknuti mauzolej neplivaču Šoškočaninu. Da, meni smeta, kao što bi mi smetao spomenik Maksu Luburiću. A nekome odgovora da taj spomenik bude tamo i provocira. I da se ništa ne čini - poručio je Milanović.

Grupa muškaraca danas je u Borovu poticala na nasilje koristeći gnjusan govor mržnje protiv naših sugrađana Srba. To je...

Objavljuje Zoran MilanovićNedjelja, 2. svibnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 133

MI
Mircen
14:42 02.05.2021.

U Srbiji kada je prije ca 10 godina cijeli grad organizirano pjevao "Bit će mesa klat ćemo..." - ne samo da baš nitko nije bio uhićen nego čudo je uopće bilo što je netko to tamo "generalno osudio" zbog čega smo mi ovdje u Hrvatskoj uopće doznali da se takvo što dogodilo, jer inače ne bismo niti doznali. Dakle, budući da je od onda prošlo 10 godina i budući da danas čujemo direktne prijetnje Hrvatima i Žigmanovu za zaključiti je da je ta Miloševiće pEsma pod kojom se istrebljivalo Hrvate postala tamo najuobičajeniji dio folklora. I da je već desteljećima de facto dio kulture u Srbiji.

Avatar Mars
Mars
19:20 02.05.2021.

Što je policija trebala pucati po dečkima? Zanimljivo je kako se svi zgražavaju samo kada se napadaju srbi, to isto kada srbi rade Hrvatima, onda nikome ništa.

Avatar kotacic99
kotacic99
19:16 02.05.2021.

Pa da li je itko od onih koji su napravili onakav pokolj nad policajcima ikad odgovarao? Kad sustav nije u stanju, zbog trgovine i koječega drugoga, suditi i kazniti one koji su to počinili, razvija se sjeme zla gdje pojedinci uzimaju stvar u svoje ruke. Borovo je sramota za Hrvatsku državu i sve političare... Ovi u tekstu samo galame, Srbi su konkretno pucali po policajcima, rezali im grkljane i vadili oči. Što je gore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije