Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRUŠIO SE NA PREMIJERA

Milanović o anemiji zbog koje Plenković nije išao u vojsku: 'To je izmišljeno, mislim da to nije dijagnoza'

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
11.02.2017.
u 22:50

Milanović je govorio o svojim saznanjima u aferi 'Dnevnice', a komentirao je i stanje u SDP-u. Spomenuo je i premijera Andreja Plenkovića

Bivši premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović dao je prvi intervju od gubitka parlamentarnih izbora i povlačenja iz vrha politike. On je za emisiju N1 televizije Točka na tjedan kazao kako je to vjerojatno i posljednji intervju o politici.

Milanović je govorio o svojim saznanjima u aferi 'Dnevnice', a komentirao je i stanje u SDP-u. Spomenuo je i premijera Andreja Plenkovića kojeg je prozvao da je na nečastan način izbjegao služenje vojske.

Na pitanje tvrdi li da je "vojna lekarka" - kako je svojevremeno nazvao majku premijera Andreja Plenkovića - izmislila dijagnozu za sina, Milanović odgovara: - Da, dakle, mislim da to nije dijagnoza mislim da je to izmišljeno, mislim da sam se u JNA prvih mjesec dana se skoro ugušio od alergije i da su me skoro proglasili simulantom. Mislim da je to bilo samo za odlikaše; dakle za pripadnike određenih elita. Nevidljivih elita, koje mogu biti i u HDZ-u i u SDP-u nosit crnu kapu, crvenu kapu, petokraku, što god treba - kazao je Milanović.

>> Milanović: Netko se dočepao apoteke i nije se skidao s tih lijekova. Sad ćemo vidjeti čije su to gladne okice bile

>> Pred istražitelje će i Milanović, Matišić, Petrović i T. Matić

Komentara 17

Avatar Cinco
Cinco
23:08 11.02.2017.

Saucha i brat su prave teme. Ne gluposti.

Avatar Franjo Tudman
Franjo Tudman
00:18 12.02.2017.

Kako je govorio Milanovic dok je bio preminer RH. Ja u politici nemam i ne mogu imati prijatelja. Ni rođeni brat mi nije prijatelj, pogotovo ako se protiv njega podiže prijava

DU
Deleted user
06:45 12.02.2017.

Kako su nasi novinari zaboravili pitati Milojka sto ima reci na Linicev komentar da je i on umjesan sa Sauhom u kradji dnevnica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije