Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Širenje proizvodnje'

Milanović o Agrokorovoj kupnji Mercatora: Dobra stvar za Hrvatsku!

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
26.06.2014.
u 19:59

– Mislim da je to dobra stvar za Hrvatsku i širenje hrvatske proizvodnje, svi ćemo od toga imati koristi – kazao je premijer o prodaji Mercatora Agrokoru

Premijer Zoran Milanović rekao je danas u Belgiji da je dobra vijest prodaja slovenskog Mercatora Agrokoru Ivice Todorića.

– Mislim da je to dobra stvar za Hrvatsku i širenje hrvatske proizvodnje, svi ćemo od toga imati koristi – kazao je premijer o prodaji Mercatora Agrokoru, izvijestila je Vlada na svojim internetskim stranicama.

"Cameronov stav je principijelan"

Milanović je u belgijskom Ypresu s ostalim predsjednicima država i vlada na obilježavanju stogodišnjice izbijanja Prvog svjetskog rata. Rekao je da je riječ o simboličkom događaju i "komemoraciji stogodišnjice početka jedne od najvećih tragedija Europe".

Foto: Vlada.hr

Osvrnuo se i na sutrašnji sastanak Europskog vijeća u Bruxellesu. Očekuje da Europsko vijeće donese zaključke, odabere predsjednika Europske komisije i možda postigne i dogovor o "cijelom paketu najviših dužnosti u Europskoj uniji".

O protivljenju britanskog premijera Davida Camerona da se za predsjednika EK izabere Jean-Claude Juncker, Milanović je podsjetio da Cameron takav stav ima od početka. – Doživljavam to kao stav koji je principijelan, ali isto tako i uvjetovan unutarnjom politikom Velike Britanije – rekao je Milanović.

>>Mercator prodan Agrokoru

>>Alenki Bratušek obećali da Agrokor neće otpuštati radnike

Komentara 11

SE
sestrićna
20:13 26.06.2014.

sumnjam da njemu pošalju inspekciju na kasice..lako je kumicama na placu zatvarati štandovi za 10 kn ali treba netko financirati skupe kampanje za partiju a onda se zaboravlja uvođenje reda .)

KR
kresimirn
21:54 26.06.2014.

sjecate se paštete ? skuzio drug da mu otkucalo vrijeme...

GO
golub
22:35 26.06.2014.

Sa imovinom Hrvatske kupi što želi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije