Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uzurpirate prostor'

Milanović novinaru: Plenković bi vam vjerojatno uzeo mikrofon i pojeo ga

Slavko Midzor/PIXSELL
18.06.2021.
u 14:00

Novinar ga je upitao krši li on svojim stavom o imenovanju predsjednika Vrhovnog suda odluke Ustavnog suda

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas boravi u posjetu Vukovaru. Tom je prilikom odgovarao na pitanja novinara.

Ivan Hrstić, reporter N1 televizije, upitao ga je krši li on svojim stavom o imenovanju predsjednika Vrhovnog suda odluke Ustavnog suda, na što je Milanović odgovorio:

“Opet uzurpirate prostor i vrijeme drugih kolega. Ovo ide vašoj televiziji koja će uskoro biti ukinuta jer HDZ ne želi promijeniti zakon koji bi vam omogućio emitiranje. Tako da pitajte Plenkovića koji bi vam vjerojatno uzeo mikrofon iz ruke i pojeo ga”.

 

>> VIDEO Veliko otvaranje od 1. srpnja: Za osobe s COVID potvrdama ukida se niz ograničenja, na terasama se smiju posluživati samo oni koji sjede

Komentara 33

NE
Nenadjebiv
14:13 18.06.2021.

Ovaj klaun je toliko našmrkan da više ni nezna šta priča

WA
warbreaker
14:44 18.06.2021.

Ignore će ga nabrijat do besvijesti 😁

DU
Deleted user
14:23 18.06.2021.

ima predsjednik vlade asa u rukavu nije as kupa ili karo as....njegov as se zove ...slovenska 9.....????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije