Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema dogovora

Milanović neće sjesti s Kosor: Jedno je san, a drugo sanjarenje

'21.05.2010., Zagreb - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor i predsjednik SDP-a Zoran Milanovic u Saboru odrzali konferenciju za novinare povodom dogovora o glasovanju dijaspore.  Photo: Zeljko Hladika/P
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
27.01.2011.
u 12:54

Nitko vas ne tjera da prodate Hrvatske šume. Takvu odluku može donijeti samo slaba i izgubljena vlada, poručio je šef SDP-a

"Jedno je san, a drugo sanjarenje." Odgovor je to šefa SDP-a Zorana Milanovića na izjavu premijerke Kosor s otvaranja konferencije "Zadnje odluke prije ulaska u EU" kako sanja dan kada će sa svima koji nešto znače u politici sjesti za isti stol i dogovoriti se oko nekih tema gdje bi trebalo napraviti radikalne promjene.

Milanović je dodao kako je nešto slično on već predlagao, ali prije godinu dana te da je sada, osam mjeseci prije izbora, tako nešto besmisleno očekivati.

- Vlada bi trebala znati i davno je trebala znati što su joj prioriteti, a ona to očito ne zna. Za ovakvu vrstu sanjanja sada je prekasno - poručio je Milanović.

Dodao je i kako se Vlada trebala usredotočiti na pet ili deset prioriteta.

- Odgovornost Vlade je velika i najveća. Na kraju se svodi bilanca i vidi se tko je što radio, a tko je samo pričao i nije radio - dodao je šef SDP-a i poručio kako se po Vladinom popisu od stotinjak prioriteta vidi što sve nije napravljeno.

Rekao je kako je to bilanca djelovanje Vlade Ive Sanadera i Vlade Jadranke Kosor.

Komentirao je i to što mu je premijerka spočitnula da se ne bavi konkretnim problemima nezaposlenosti i izlaska iz krize, i to pitanjem:

- Tko je premijer? Gospođa Kosor ili ja.

Milanović se osvrnuo i na napade HDZ-a usmjerene prema šefu HNS-a Radimiru Čačiću. Rekao je kako su to pokušaji skretanja pažnje s problema u kojima je HDZ te dodao da, ako su to napadi bez argumenata, onda nisu ništa drugo nego napad na poštenje i zdrav razum.

Komentirao je i najave o koncesijama za Hrvatske šume i autoceste poručivši kako se iz toga vidi da nam je blagajna prazna te poručio kako su se u SDP-u po tom pitanju odredili da nema rasprodaje hrvatskih nacionalnih i prirodnih resursa. Dodao je i kako su netočne teze da ćemo ulaskom u EU izgubiti kontrolu nad svojim resursima.

- Nitko vas ne tjera da prodate Hrvatske šume. Takvu odluku može donijeti samo slaba i izgubljena vlada - zaključio je Milanović.

Ključne riječi

Komentara 124

OB
-obrisani-
17:40 27.01.2011.

27.01.2011. u 17:21h vidimškoj je napisao/la: da sad ga glupača zove kad je voda došla do ušiju a kad su ih prije par godina upozoravali na to onda je smranader govorija da nismo u banani a već tada smo bili u velikom kur..u. ........................................................................................ \"Glupača\" ga zove od kada je postala predsjednica Vlade, ali se ljevičarsko kopile ne odaziva nego glumi veličinu ! I odakle samo vama izdajničko-dezerterskom ološu i šljamu uopće pomisli da polažete bilo kakvo pravo na Republiku Hrvatsku, umjesto da ste sretni što vas nismo potamanili kako se to uobičajeno sa gamadi radi ?

OB
-obrisani-
17:45 27.01.2011.

27.01.2011. u 15:34h Remetinac je napisao/la: Naravno da treba prodati hrvatske šume,vodu,struju,ceste,more,otoke ,,pa zaradićemo lijepi novac,,a sve na kraju krajeva možemo lijepo uvoziti i k tome još zaraditi,,bar se nećemo mi mućiti i naša djeca. Kako smo prodali Banke - tako prodajmo i sve ostalo Živio HDZ ..................................... Kada već spominješ banke, samo da ne živiš zabludi, ako je moguće da debilni ljevičarski imbecili i žive drugačije, banke je prodala tvoja ljevičarska gamad, kao i većinu ostalih vrijednih objekata u društevnom vlasništvu (čak i zrakoplov). Tako ti je retardani idiote, oni su nas, ta neviđena đubrad i izdali i ponizili i rasprodali.

OB
-obrisani-
17:51 27.01.2011.

27.01.2011. u 15:37h Vladimir12-4 je napisao/la: kukuriku Partizani su ocevi HDZovaca. --------------------------------------------- Za razliku od SDP-ovaca koji su kopilad antifašističkih zločinaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije