Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
29 4°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • stric22:

    ....ne zaboravimo da je ivica račan potpisao ( potpisao ) razgraničenje u Savudrijskoj vali na način da daruje ( ne prodaje ( javno ) nego daruje ) teritorij RH Sloveniji... .... i danas 2020-e godine slovenci se pozivaju na taj ... prikaži još!aj potpis i zahtjevaju njegovu primjenu na terenu....

  • Neonacionalist:

    A što Milanović ne spominje da su svega 2 godine nakon potpisivanja Rimski ugovori poništeni i da je ujesen 1943. čitava Dalmacija vračena u sastav NDH , uz to je Pavelić tražio i poništenje Rapaslskih ugovora te povrat Istre i ... prikaži još! Kvarnera . NDH je obuhvačala uz čitavu Dalmaciju sa Bokom od 1943. i čitavu BIH i Srijem tj. bila je najveć hrvatsk država u povijesti IKADA a pogledajmo kolika je ova avnojevska kojoj su komunisti skrojili granice pa ravno upala smanjena.

  • Ljubav1:

    Dragi predsjednice ne zaboravimo da su jugoslaveni i srbi iz Kraljevine SHS jos davne 1920. godine dali legitimitet Italiji da preuzme dijelove Dalmacije na koje su se kasnije pozvali kada su imali stotine tisuca vojnika u dalmaciji te je Pavelic ... prikaži još! doveden pred gotov cin. Isto tako ne zaboravimo da je opet Pavelic raskinuo Rimske ugovore.

Još iz rubrike Vijesti

PLJAČKA OPTIKE OCULUS U OSIJEKU

Traže lopova koji im je ukrao naočale, nude 50.000 kuna

SISAK

Policija objavila detalje jučerašnje drame u školi, muškarac prijavljen zbog prijetnje

PREDSTAVIO KANDIDATURU

Škoro: Filipović? To je onaj gospodin koji se zove Trnoružica

34