Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović: Još nismo razmotrili sankcije za bandićevce

kosor, milanović
Željko Hladika/Pixsell
10.01.2010.
u 23:45

Komentirajući odlične rezultate izlaznih anketa, Milanović je rekao da se, ma kako ta fraza otrcano zvučala, mora ići raditi ozbiljan posao.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović mogao je sinoć slaveći reći: “Jesam li vam rekao?!” Suzdržao se od zluradosti i pretjeranog likovanja.

Za 40 dana Ivo Josipović više neće biti član SDP-a. Jeste li spremni i na njegove odluke koje vam neće odgovarati?
- On je samostalan čovjek i znat će donijeti najbolje odluke.

U drugom krugu biralo se između sadašnjeg i bivšeg esdepeovca. Bandića je podupirao velik broj članova vaše stranke. Hoće li biti sankcija za njih?
- Nisam o tome još razmišljao. Mogu samo reći da svatko bira svoj put.

Ipak, u pitanju je jedinstvo stranke i autoritet stranačkog vodstva.
- O sankcijama još nismo razgovarali, to nije bio prioritet. Pobjeda Ive Josipovića pobjeda je čovjeka iz stranke i velika poruka. Zadovoljan sam što smo izbore u stranci proveli na najdemokratskiji mogući način, na čemu sam inzistirao.

Osjećate li se danas sigurnije u SDP-u nego prije dvadesetak dana kada ova pobjeda nije bila sigurna?
- Uvijek sam se osjećao sigurno u SDP-u.

Pred SDP-om su unutarstranački izbori za lokalne čelnike. Hoće li predsjednički izbori utjecati?
- Izbori koji nas očekuju su opći i tajni. Jedina smo stranka u Hrvatskoj koja ima takve izbore. Provest ćemo ih demokratski, na europski način.

Komentara 46

OB
-obrisani-
00:06 11.01.2010.

Zoki je napušen.Pa neka mu netko reče, da se nije on kandidiro i da nije pobijedio. Zoki, odi natrag na skijanje.

OB
-obrisani-
23:24 10.01.2010.

gadi mi se država u kojoj živim fuj da od 4.5 miliona hrvata nama več 2 puta 900 do 1.1 milion ljudi izabire predsjednika a onda ostal 3 samo kukaju ma ko vas jebe dao bog da nam bude još gore

OB
-obrisani-
00:04 11.01.2010.

Kao sto sam ranije rekao....novom predsjedniku cete majku psovati za manje od 6 mjeseci a ne vjerujem da ce i Kosorkina vlada opstati....... a na cemu ja temeljim tu moju tvrdnju????????????????????? Sjetite se bankrota sub-prime zajmova u USA i kakvuu su oni lancanu reakciju prouzrocili sirom svijeta......A sada nadolazi drugi jos veci val Option Arm i drugih zajmova.......Ako smatrate da to nece imati posljedice za vas onda niste pri zdravoj pameti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije