Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA TV ZVIJEZDA

Hrga stala u obranu Milanovića: 'Hrabro je iskoristio mogućnost da se svima ne dopadne'

Mirjana Hrga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
05.10.2020.
u 16:03

Moram primijetiti da svjedočimo nečemu neviđenom na hrvatskoj političkoj sceni, napisala je Hrga

Novinarka i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga na svom Facebooku je komentirala istupe predsjednika Zorana Milanovića.

"Znam kad ovo napišem da će u određenim krugovima Predsjednik RH još lošije kotirati, no ne dovodeći u pitanje svoje profesionalno iskustvo koje je neusporedivo s iskustvom seoskih bukača, moram primijetiti da svjedočimo nečemu neviđenom na hrvatskoj političkoj sceni.

Nakon što sam se godinu dana "s one strane" nagledala "političkih medvjeda" koji bi rođenu djecu prodali za vlastiti interes, a kamoli izgovorili svoje mišljenje ako je suprotno mišljenju miljea iz kojeg dolazi, Zoran Milanović je hrabro iskoristio mogućnost da se svima ne dopadne.

Nisu ga voljeli oni, sad ga ne vole ni "njegovi".

Pozicija vrijedna poštivanja.

(ne zanima me vase mišljenje)", napisala je Mirjana Hrga.

Znam kad ovo napisem da ce u odredjenim krugovima Predsjednik RH jos losije kotirati, no ne dovodeci u pitanje svoje...

Objavljuje Mirjana HrgaPonedjeljak, 5. listopada 2020.
Ključne riječi

Komentara 22

NE
Neo001
16:20 05.10.2020.

Trebao je tebe uzeti za savjetnicu, pa se nikome ne bi svidio

RZ
Rocky.Zg
16:20 05.10.2020.

I ova melje bezveze, lik je najveća prevara na izborima ikada. Nije zdrav psihički, i pun je zloće, mržnje , i potrebe da ponizi i omalovaži sve one koji mu se ne dive. Polupismeni sada padaju u ekstazu, jer vjeruju u njegove laži i baljezgarije.

Avatar Bongozg
Bongozg
16:15 05.10.2020.

i ona se javila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije