Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD HELIKOPTERA

Milanović, Plenković i Grabar-Kitarović izrazili sućut obitelji poginuloga pilota

Kod Zlarina se srušio vojni helikopter Kiowa Warrior
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/3
27.01.2020.
u 19:21

"Siguran sam kako će svi uključeni u akciju traganja i spašavanja učiniti sve kako bi što prije utvrdili sudbinu drugog pilota", napisao je Milanović na Facebooku.

Izabrani predsjednik Republike Zoran Milanović izrazio je u ponedjeljak sućut obitelji pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poginulog u padu helikoptera u Zlarinskom kanalu.

"Siguran sam kako će svi uključeni u akciju traganja i spašavanja učiniti sve kako bi što prije utvrdili sudbinu drugog pilota", napisao je Milanović na Facebooku.

Sućut je izrazio i premijer Andrej Plenković.

"U ime Vlade i svoje osobno, izražavam najdublju sućut obitelji poginulog pilota. U tijeku je intenzivna potraga za drugim pilotom. Naše su misli s njihovim obiteljima. Ministar Krstičević oformio je stručno povjerenstvo koje će utvrditi okolnosti ove tragične nesreće", napisao je Plenković na Twitteru.

I predsjednica na odlasku Kolinda Grabar-Kitarović izrazila je sućut obitelji poginulog pilota.

– Izražavam svoju duboku i najiskreniju sućut obitelji poginulog pilota. Iako znam da ne postoje riječi koje bi ublažile vašu bol, znajte da sam u mislima i molitvi uza vas – poručila je Grabar-Kitarović na Twitteru.

Jedan pripadnik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, član posade helikoptera Kiowa Warrior, poginuo je u padu helikoptera u more u Zlarinskom kanalu kod mjesta Zablaće, a za drugim članom se traga, izvijestio je MORH.

U helikopteru Kiowa Warrior bila su dva člana posade. Za drugim članom posade pokrenuta je intenzivna akcija traganja i spašavanja u koju su uključeni helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Obalna straža Hrvatske ratne mornarice, kao i operativne službe Ministarstva unutarnjih poslova te spasilački brod iz sastava Lučke kapetanije Šibenik.

VIDEO Kod Zlarina se u more srušio vojni helikopter Kiowa Warrior

Komentara 5

DI
Diosiario
23:13 27.01.2020.

Milanović je ovo čuo, i da Kujundžić nije ispunio karticu ibto je čuo, ali da je Beljak napisao da je udba ubila premalo e to nije čuo. Izrazi sućut ljudima jer je tvoja vlada prihvatila da Amerikanci svoje smeće deponiraju ovdje i to od vozila do helića, to je sve posljedica tvog i kotromanovićevog namjernog uništavanja hrvatske vojske

LU
Lui
17:48 27.01.2020.

Stručno povjerenstvo je tu da utvrdi uroke nesreće,a ne pametnjakovići iz reda oporbe i fejs stručnjaci

VA
Vagabundo
17:44 27.01.2020.

Ovo je prestrašno, ali mi nisu jasni pojedinci koji umjesto da odaju sućut obitelji, napadaju Krstičevića i već traže njegovu ostavku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije