Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik o Amerikancima
Povratak na članak

Milanović dan nakon NATO summita: Onda mi takvi saveznici ne trebaju

Ako će moji saveznici lupati sankcije, danas Dodiku, sutra Marinku Čavari, Ljubi Ćesiću Rojsu zato što je secesionist, onda mi takvi saveznici ne trebaju - rekao je danas predsjednik Milanović. Amerika je saveznik koji na svojoj 'crnoj listu' ima tri osobe koje je poimence spomenuo

Komentari 136

TI
Tide
09:45 02.07.2022.

Potpisnik članka vecernji.hr A financijer hdz.rs

VL
PK
Posljednji Komšikanac
08:15 02.07.2022.

Amerikanci trebaju samo domaćim uvlakačima. Gle ih samo kako brane taj maligni poltronizam.

VL
Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
08:43 02.07.2022.

Zoki masnim flomasterom ću te zaokružiti za sljedeće izbore iz Hercegovine sam otići ću dva puta na glasanje jednom u Mostar jednom u Metković pa nek se glođu svi oni koji su protiv tebe ❤️😁

VL
Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
23:28 01.07.2022.

Ja nikad u životu nisam glasao za Milanovića. Nikad. Ali šta je krivo rekao? Ej ljudi jel mi Hrvati imamo svoje ja ili smo zbilja jadni konjušari koje nitko ne doživljava. Mi smo kakti saveznik s Amerikom, a ta ista Amerika gazi Hrvate u BiH. Pa kakvi smo mi to saveznici onda? Nikakvi. Nikakvi. Samo sluge i poslušnici. Provincijalci koje nitko ne doživljava. Onda treba reći istinu, a ne gajiti lažne iluzije. Ako Njemačka, Francuska, Britanija, Amerika ne pritisnu muslimane u BiH da se Hrvatima u BiH daju temeljna ljudska prava onda Njemačka, Francuska, Britanija, Amerika nisu saveznici i partneri Hrvatske. To je tužno ali je tako.

VL
BE
bezveze
23:59 01.07.2022.

Čovjek je u pravu. Ako ti je netko saveznik a ne šljivi te ni 1%, i još te beje kad mu se ćefne, onda što će ti takav saveznik. Svi koji imaju oči to vide, i nema nikakvog razloga too povezivati sa nekakvim rusofilstvom

VL
SS
sokac sa drave
08:26 02.07.2022.

Zasto mi hrvati dopustamo da nam ovi iz partije sto vladaju sa 16% birackog tjela vrijedjaju naseg predsjednika Milanovica kojeg smo izabrali sa 75% biraca.

VL
SE
serđo12
08:04 02.07.2022.

Zoki štiti svoj ponosan napaćeni i izvarani narod više nego itko do sada ! To s rusifilstvom nema veze ! Time je vidljivo da nije podmitljiv od strane krvoločnih kolonizatorskih sila !

VL
GR
grodar
09:03 02.07.2022.

napokon imamo predsjednika

VL
Avatar comandante
comandante
08:00 02.07.2022.

strašno je za šta me sve blokira frajer po 2 dana..hehe..valjda mu se slika ne svidja ali je ne bum mijenjal!!! Za svaki post protiv NATO-a dobijem karton!!! Heheheeh.. u skladu sa državnom politikom

VL
TA
Tajg
10:11 02.07.2022.

Ti si trebao odjelo namočiti naftom, i odmah bi Amerikanci nanjušili svoj interes i sproveli tako potrebnu demokraciju, i u blizini narovno tih nastalih naftni polja. Zato umjesto trošenja nafte pravite kakva jezerca i uvidit ćete kako su Amerikanci dobrii prijatelji, kako postavljaju svoje ljude i izvlače kapital.

VL
VK
vječni krojf
23:23 01.07.2022.

Mora netko i Hrvate štititi. Plenkovića boli ona stvar za naš narod,njega brinu Ukrajinci i nitko drugi.

VL
BE
Belkanto
23:14 01.07.2022.

Tako je, Milanovicu! Samo ti njima reci. Nisi ti Kolinda pa da viris u bijelu kucu preko ograde.

VL
SM
Sivi_medvjed
00:42 02.07.2022.

Bravo Milanovicu tako se brane interesi Hrvata u BIH..Tako je to kad imamo umjetne prijatelje .Domaci amerikanci nikako to razumit culi ameri nam prijatelji ne znaju di smo.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
06:08 02.07.2022.

amer nema prijatelje a jedini saveznik su mu briti..sve drugo je interes uzmi ili ostavi

VL
UG
ugroženi
11:26 02.07.2022.

Sreća za Plenkovića i HDZ što Milanović nema ustavnih ovlasti da sam spriječi ulazak Finske i Švedske i na taj način ucijeni međunarodnu zajednicu da osigura provođenje ustava i zaštitu Hrvata u BiH. Velika sreća za njih i nesreća za BiH Hrvate. Tako je to u životu. Dok jednome smrkne drugom svane.

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
16:54 02.07.2022.

riječ saveznik je u nekim slučajevima eufemizam za podaništvo

VL
Avatar comandante
comandante
15:22 06.07.2022.

Svi smo mi Ćesić Rojs!! Intelektualc, vizionar, uglednik a ne sankcionaš!! heheh"

VL
ZG
Zeljko Grabar
13:39 02.07.2022.

Ovaj lupa kao nitko dosad i uskoro ce zajedno sa Lavrovom izjaviti da Ukrajinci sami razaraju svoju drzavu, protjeruju ne rusko stanovnistvo, siluju i pljackaju. Ali kad je od boljsevika i Titovog gardista takva poruka vidljiva pitam se tko ce mu ostati jos prijateljem osim preplacenih savjetnika na Pantovcaku koji papaju, piju i smrcaju na racun poreznih obveznika RH. Covjek koji je kao predsjednik izjavio da RH slucajna drzava a svojim djelom ustolicio Komsica kao arhitektu izbornih prevara u BiH sad najedanput brani Hrvate u BiH. Jao si ga njima, jer ce obraniti samo Rojsa sa kojim si je na istom nivou ali kao autor one cuvene "ko je jamjio jamio je..." Izgleda da niti Milanovic niti Rojs nisu dosta izjamili pa su sad osjetili da bi mogli ponovo nesto uzicati via Moskve. Dali Hrvati znaju koliko je novaca pokradeno na "Migovim servisu u Ukrajni" i da najvjerojatnije iz tog razloga Milanovicu ne mirise Ukrajna? Dali se zna da je ta suma daleko veca od one koje je sitni tat Sanader osudjen u ime naroda? Dali se zna za sve pljacke SDP-ovi vlada i katastrofalnih odluka koje su nas kostale i kostat ce nas jos dugo vise od svih kriminalnih djela privatizacije? Dali biraci zaboravljaju da ih je upravo Milanovic nazvao gradjanima jedne slucajne drzave. Pa tko onda u svijetu zeli biti prijatelj sa takvim likom osim Putina, Dodika i Rojsa uz one dvorske lude sa Pantovcaka.

VL
Avatar Zmija
Zmija
08:30 04.07.2022.

Predsjednik Milanovic, prije ovog mandata radio je kao konsultant kod premijera Albanije Edi Rama! Gle cuda, pa bas tamo izmedju Albanije, Srbije i Makedonije a pod vodstvom Srbije stvoreno je "Open Balkan" i sada u tu tvorevinu cekaju da ulaze Crna Gora, Kosovo(ona nece) i imaju javnu potporu od srpskog clana prerdsjednistva BiH. Gle cuda, prije nego sto su zatvorili Thacija u Hag, stvorila se bila ideja oko razmjene teritorija izmedju Kosova i Srbije odnosno ogranicavanje izmedju Albanaca i Srba na Balkanu gdje bi se otvorila Pandorina kutija oko prekrajanja granica na Balkanu a to bi se odnosilo i za BiH, Hrvatsku, Crnu Goru i Makedoniju! Tom idejom bi se zatvorila prica oko Srpskoga svijeta, ali nazalost, Thaci odose u Hag a ostao Edi Rama kome je bio konsultant Milanovic. Kako je to propalo, srpska "kreativnost" potpomognuta od strane Edija Rame dosli su do ideje stvaranja Open Balkana koja ideja ima potporu i od Orbana i od nekih Europskih politicara pro-ruski orijentirani. Dakle, izlaze na povrsinu malo po malo pro-ruske vodje koje bi okrenule ledja demokratiji.

VL
DM
D'Mich
11:26 02.07.2022.

Eto. Sumnjam da ima više ikoga pri zdrave pameti i realan ko misli da Milanović zaista radi za hrvatske interese a ne neke druge. On radi protiv interesa Hrvatske, i to svjesno i vidljivo iz aviona.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.